2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047468 بازدید | 684604 پست
خب خداروشکر بالای ۳۰ هست فککنم واژینال انجام بدی بیشترم بشه استراحت مطلق هم نکردی اشکال نداره اما ن ...

مطمینی واژینال  بیشتره ؟می ترسم کمتر از این باشه ؟دکتر سونو اقا بود شکمی انجام داد 

انشاءالله به خیر میگذره برا هممون  قربونش برم هربار سونو رفتم برا من یه چیزی از توش دراومده😂 ...

من پیش محبوبه شیرازی وقت گرفتم به شما کی رو معرفی کرد؟ این انتخاب دکتر هم داستانه واسه خودش 

والا منم همین بودم هر دفعه رفتم با چشم گریون برگشتم دیروز که دیگه نور علی نور بود ، من ۱۹ هفته ام داره تموم میشه وارد ۲۰ میشم ، انشالله زودتر بسلامت بگذرن اینروزا خیالمون راحت بشه

حتما خبر میدم بهت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر پس بهتر مایعات زیاد مصرف کنی سریع جبران میشه/.. منم همین اتفاق افتاد/..البته من دو جای مخ ...

بدبختی میونه خوبی با مایعات ندارم کلا به زور میخورم ولی خب باید زیاد کنم دیگه...

رویان کلا عدد نمیزنه برا مایع فقط میزنه نرمال یا پایینتر از نرمال ولی هفته پیش رفتم آنومالی عددشو زده ۱۶ 

انشاءالله که خیره براشمام خیلی زود دفع میشه الهی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
والا از دوستم قبلا پرسیدم برای اون درد نداشته و دو دقیقه ای براش جا زده ولی بعضیا تو نینی سایت ی در ...

حالا یکشنبه وقت دارم با پرناتالوژ میرم ببینم چی میگه اگه نظرش رو حلقه باشه حتما انجام میدم به این استرسش نمی ارزه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
حالا یکشنبه وقت دارم با پرناتالوژ میرم ببینم چی میگه اگه نظرش رو حلقه باشه حتما انجام میدم به این اس ...

عزیزم برای طول سرویکس شکمی کمتر نشون میده ؟من شکمی ۳۲ بود 

احتمالا خطای اندازه گیری هست. با پریناتولوژ ویزیت بشی دقیق بهت میگه چقدره دکتر خودم میگفت سرویک ...

مهتاب جون همه سونوهارو یه جا انجام دادم یعنی بازم امکانش هست؟ برامنو هرسری زده بسته دهان رحم ولی خب عددش پایینه

اتفاقا دکترم ارجاع داد به پریناتولوژ گفت کلا برو تحت نظرش باش یکشنبه وقت دارم میرم پیشش ببینم چی میگه 

چه عالی ایشالا صحیح و سلامت بباد بغلت

فدات بشم انشاءالله خیلی خیلی زود روزی خودت بیای این خبر خوبو بهمون بدی🤲🏻🤲🏻🤲🏻

حتما مارکی که میزنی و دقت کن باضیاشون سوزناش خیلی دردناکه متاسفانه

هیوا جان مارک اَکتووِر خوبه؟

خووب میکنی واقعا بدون اپلیکاتور خیلی ستم و بده

آره بدون اپلیکاتور نمیتونم اصلا 

ممنون عزیز دلم مطمعنم خدا کمکت میکنه برات صد تا صلوات میفرستم با دل شکسته ام دعات میکنم عزیزم  ...

الهی من دورت بگردم مهربونم ممنونم ازت خدا به واسطه مهربونایی مثل شماها صدای مارو میشنوه حاجت دلمونو میده منم امروز حتما حتما دورکعت نماز حاجت هدیه به خانم فاطمه الزهرا به نیت مثبت شدنت میخونم عزیزدلم

مثل من منم همش میگم ایکاش میشد یه قرص خورد خوابید تا شب قبل زایمان 😁 شما هم بچت گل پسره ؟ فکر کنم ف ...

وای کاشکی میشد🥴 اره عزیزم پسری ه 

تو هم زودی معلوم میشه عزیزم😁تووی ان تی نگفت بهت؟