2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047499 بازدید | 684604 پست
ورم شکم بعد انتقال تاثیر کدوم داروست؟ بعد انتقال جنین بلاست و کامپکت روز چندم بی بی چک مشخص میشه؟

عزیزم جنین منم بلاست بود روز ۸ بی بی چک زدم هاله انداخت الهی که براشمام مثبته🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه عزیزم من استراحتی ندارم براچی آخه انقدر بالا پایین میشه برامن ان تی ۳۰ بود بعد رفت رو ۲۸ دوباره ش ...

وای دقیقا عدداش مثل منه من میگم شاید اشتباه میگیرن آخه خیلی عجیبه ، یعنی هر مرحله رد میشه باز یه استرسی هست خدا بهمون کمک کنه ما سلامت بغلشون کنیم ، من فردا پیش پریناتولوژیست میرم شما هم حتما برو اونا دقیقترن ، بهم خبر بده چی گفت دکترت ، چون فکر میکنم تو هفته های ما سرکلاژ نمیکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا بهترین اتفاق ها برات بیفته عزیزم توکل به خدا تو همه تلاشت رو کردی    

امیدم به خداست 

مطمعنم مثل همیشه اولش سخته اما اخرش رو شیرین تموم میکنه 😔میدونه من کسیو ندارم 😭

نشتی نداشتم خداروشکر همون موقع تست آمینوشور ازم گرفتن منفی دراومد  عدد ننوشته فقط زده مایع دور ...

خداروشکر

پس بهتر مایعات زیاد مصرف کنی سریع جبران میشه/..

منم همین اتفاق افتاد/..البته من دو جای مختلف سونو دادم/...

من به فتصله تقریبا 4 یا 5 روز سونو دادم یهو اصلا هماتومم ی چیز دیگه بود 

هماتوم ممکنه دیده نشده تو سونوی قبلی و الان دیده شده و ممکنه تشکیل شده باشه مجدد

مقدارش به نسبت ماه بارداریت بزرگ نیست 

برای من الان که کوچیک شده و دکتر داره داروهامو کم میکنه از مال تو بزرگتره

ولی نیاز به مراقبت داره که آسیبی ب حفت نزنه/...مراقب باشی زود جذب میشه

مصرف مایعات برای هماتومت هم عالیه عزیزم

کاش عدد مایع دور جنینی رو میزد بدونی جقد کمه با توجه به اندازه ش شاید احتیاج به سرم داشته باشی یا نیاز نباشه/...تعجبه اندازه نزده

بعد دائم چک میکرد یا نه؟ و اینکه هر دفعه سونو واژینال انجام دادید؟ آخه من الان هفته ام بالاست میترسم ...

از ان تی دو هفته یه بار و بعدش سه هفته یه بار تا هفته ۲۰_ ۲۲ با پریناتولوژیست ویزیت میشدم

البته من انومالی و سونو چسبندگی جفت و خلاصه همه کارامو پیش همین دکتر پریناتولوژ رفتم برای همین همیشه برام چک میکرد تا خیالم راحت باشه و گرنه هفته های بالا که امکان سرکلاژ نیست. 

تا هفته آخر قبل زایمان هم برای موقعیت جفت سونو واژینال شدم. اگر دکترت مهارت داشته باشه سونو واژینال ضرری نداره

استراحت نسبی  /فقط انجام کارای شخصی+ گرم کردن غذا/ بعضی وقتا قدم زدن آروم تو خونه / برای استراحت هم گاهی حالت نشسته و گاهی حالت خوابیده 

(دکتر با توجه به شرایطم همیشه تاکید میکرد استراحت مطلق نباش که خوب نیست)

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
درد اینا داره؟ بعدش استراحت میخواد؟

والا از دوستم قبلا پرسیدم برای اون درد نداشته و دو دقیقه ای براش جا زده

ولی بعضیا تو نینی سایت ی دردایی داشتن وقت جا زدن/...ب نسبت دردایی که ما برای آوردن این بچه ها کشیدیم قطعا چیز مهمی نیست

استراحت بستگی ب نظر دکترت داره /...باید ببینه دکترت فانلینگ داشته دهانه رحمت یا نسبت به تست فشار چطور بوده 

دوستم فانلینگ داشته و دهانه رحمش نیم سات باز شده بود ب خااطر همین استراحت مطلقه

نه عزیزم من استراحتی ندارم براچی آخه انقدر بالا پایین میشه برامن ان تی ۳۰ بود بعد رفت رو ۲۸ دوباره ش ...

احتمالا خطای اندازه گیری هست.

با پریناتولوژ ویزیت بشی دقیق بهت میگه چقدره

دکتر خودم میگفت سرویکست ۲۶_ ۲۷ ؛ دهانه رحمت هم بازه!!! یعنی فقط بهم استرس میداد

ولی دکتر پریناتولوژ که سونو کرد گفت ۲۸ دهانه رحمت هم بسته ست. 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
از ان تی دو هفته یه بار و بعدش سه هفته یه بار تا هفته ۲۰_ ۲۲ با پریناتولوژیست ویزیت میشدم   ال ...

مرسی عزیزم از لطفت خیلی نسبت به دیشب آرومتر شدم منم فردا حتما میرم انشالله بخیر میگذره و سعی میکنم منم بیشتر استراحت کنم ، مرسی که کامل توضیح دادی بهم 🌼

تو مام همشون با سونو  اره نمیدونم چرا اینقدر اف بتا زیاده راست میگی ولی به نظرم اون مقصر دکتر ...

اره ایمنی و اصلا قبول نداره مثلا سرم اینام قبول نداره 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم