2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047645 بازدید | 684621 پست

سلام بچه ها من رفتم معاینه کرد گفت عفونت ه خوب شد زود اومدی🤕 همونجا سرم و مسکن و اینچیزا دادن سونو هم کرد خداروشکر پسری حالش خوب بود 

دهانه رحمم هم بسته بود خداروشکر

وای مردم و زنده شدم از استرس 😭😭😭😭 

کرم داده بزنم گفت با اپلیکاتوز نزن با انگشت کامل بزن اما دستکش دستم کردم زدم انگار نصفش موند رووووش به نظرتون دوباره بزنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ذخیرم که خوبه سنمم کمه 😣۲۷ سال  توکل ب خدا

پس حتما حتما پیش پزشک خوب برو حیفه داروهای الکی استفاده کنی با هربار پانکچر ذخیره تخمدان کم میشه. انشالله که خیره فداتشم

خداياشكرت....❤️ 
پس حتما حتما پیش پزشک خوب برو حیفه داروهای الکی استفاده کنی با هربار پانکچر ذخیره تخمدان کم میشه. ان ...

ما رویان شروع کردیم دگ جایی دگ نمیتونیم بریم 

میخوام خودم بگم داروی خارجی برام بنویسه اینذفعه

سلام بچه ها من رفتم معاینه کرد گفت عفونت ه خوب شد زود اومدی🤕 همونجا سرم و مسکن و اینچیزا دادن سونو ...

ایشاالله ک ب دنیا میاد سالم بغلش میگیری خیالت راحت میشه گل جان💋💋💋💋😘😘😘😘

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام صفت جان حالت چطوره عزیزم چ خبر  ؟!

مرسی خانوم گل فردا میرم برا کنترل اندومتر ببینم.چی میگه شما چ خبر

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ایشاالله همه چی خوب پیش بره... 

ان شاالله که مثبته عزیزم 

شما میکرو کردین؟

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍
مرسی ممنونم💜 بله میکرو کردم

کجا عزیزم مشکلت چی بود 

بار اولته؟؟؟

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍