2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست

سلام خانوما من پریدنیزولون میخورم برای اینکه ایمنی بدنم کم بشه.ازاینورم هفته ای یدونه ویتامین دی میخورم.بنظرتون مشکلی پیش نماد؟آخه ویتامین دی ایمنی رومیبره بالا.جفتشم دکترداده ولی ویتامین دی روازقبل داده بودنگفت قطع کنم یانه

سلام دوستان من امروز خیلی کم خونریزی کردم و لخته خونم بود ب نظرتون چیکارکنم تا فردا که برم دکتر؟؟

من بودم جای تو یک سونوی اورژانسی میرفتم و حتما زنگ میزدم به کلینیکم

ب بخش اورژانسی رویان زنگ بزن لااقل

شاید هماتوم داری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشاالله ب سلامتی وخیر و خوشی... 

ممنون عزیز دلم 🙏🙏🙏😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان من امروز خیلی کم خونریزی کردم و لخته خونم بود ب نظرتون چیکارکنم تا فردا که برم دکتر؟؟

اینجا اکثرا بچه ها خونریزی و لک داشتن اصلا نگران نباش امپول پروزستزون داری بزن نداری یه شیاف اضافه کن و استراحت کن 

هنو سه ماه مونده انگار ده سال برای من گذشت مامانم ک میگه بارداری همه کوتاه بود ولی برای تو چرا تموم ...

اره سه ماه مونده ولی بیشترش رفته کمترش مونده🙂 نی نی هامونم تقریبا با هم دنیا میان

عزیزم من واسه زایمان پیش یه دکتر دیگه میرم ولی هنوزم پیش دکتری که واسم میکرو کرده میرم و حرف اونو گوش میکنم به اون دکترم گفتم چون میکرو کردم زیر نظر اون دکترم واسه زایمان می خوام بیام پیش شما اونم قبول کرده پاپیچم نمیشه زیاد

بنظر من اون دکتری که از اول باهاش بودی شرایطتو بهتر میدونه اگه استراحت نکنی هم ممکنه سرویکست کوتاه شه هم واسه هماتومت خوب نیست نمی دونم والا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره سه ماه مونده ولی بیشترش رفته کمترش مونده🙂 نی نی هامونم تقریبا با هم دنیا میان عزیزم من واسه زا ...

منم احساس می کنم بعضی دکترا نمیدونن با چه خون دلی این بچه رو باردار شدیم و چه داروها و عمل های پرعوارضی گذروندیم

دیگه دیابت و فشارخون رو ی جوری میگذرونیم

دکتر هاشمی ک من میرم هم موافق پرولوتون نبود اما هماتومم داشت جفت رو میکند ب ناچار داد

توکل ب خدا

برای زایمان پیش کی میری سارا؟

اگه امپول داری سریع دو تا با هم بزن بعد استراحت کن تکون نخور فردا با مرکز تماس بگیر. احتمال زیاد هماتومه

خدایا شکرت
مرسی عزیزم  صبحانه دوست ندارم نمیخورم معمولا🤦🏻‍♀️ آسپرینم شبا میخورم با فولیک اسید وآهن میت ...

من پیش دیابت بودم دکترم تاکید میکرد صبحانه بخورم ولی خیلی کم

خدایا شکرت
سلام چیکاجونم خوبی جوجه ها خوبن؟ میگم یه روز نی نی من اینقدر محکم تکون میخوره و زیاد که از روشکمم م ...

سلام عزیزدلم خوبن خاله جون فداتشم. اره عزیزم طبیعیه از چندوقت دیگه اینقدر لگد بارونت میکنه که نتونی بخوابی خیالت راحت😂😂

خداياشكرت....❤️