2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047489 بازدید | 684604 پست
اره فریز میکنن . چرا طاهری نمیری مام دستششش فوقالعده سبکه ، نصر که از ایمنی انعقادی سر در نمیاره به ...

خب میگفتی بده انوکسا که ضرر نداره برای خون‌رسانی بهتر به رحم و جنین هست مام اکثرا به همه میده جاهای دیگه مثل رویان باید چند بار منفی بشی تا بدن انتقال نصر اصلا با طاهری قابل مقایسه نیست نصر واقعا پنجه طلا به نظر من

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سندروم نمیدونم چیه اما بله حق با شماست فکر کنم این پیچ رفتن و نفخ از روده ام باشه.کلم و کاهو زیاد خو ...

عزیزم خوب شدی؟

منم توی حاملگی قبلی اونجوری میشدم.حاملگی قبلیم ای یو ای بود.بخاطر هورمون پروژسترون روده ها غذا میموند.پیچ میخورد و دل درد شدید.تا ۸ ساعت دردناک میشد و هر ربع باید میرفتم دسشویی اسهال.دکتر هم چاره ای نداشت.

😉

خب میگفتی بده انوکسا که ضرر نداره برای خون‌رسانی بهتر به رحم و جنین هست مام اکثرا به همه میده جاهای ...

انتقالش چجوریه مگه عزیزم با سونو ؟ ، اره خیلیا با نصر مثبت میشن ولی  سقطم زیاد داره نصر 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
انتقالش چجوریه مگه عزیزم با سونو ؟ ، اره خیلیا با نصر مثبت میشن ولی  سقطم زیاد داره نصر

من هم با نصر منفی شدم هم با طاهری به نظرم دکترا وسیله هستن باید شرایط جنین و رحم خوب باشه 

هر چنین گرید بالایی هم امکان داره رشد نکنه من جنینام همه عالی بودن فقط یدونه abداشتم که اصلا نشد انتقال بدم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
من هم با نصر منفی شدم هم با طاهری به نظرم دکترا وسیله هستن باید شرایط جنین و رحم خوب باشه  هر ...

عزیزمم الان چی دیگه جنین نداری ، اره والا خدا نخادا نمیشه . انشاالله دوباره میشی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من هم با نصر منفی شدم هم با طاهری به نظرم دکترا وسیله هستن باید شرایط جنین و رحم خوب باشه  هر ...

ولی میدونی دیگه دلت شک نمیکنه کاش مام رفته بودم کاش بهترین دکتر رفته بودم وجدانت راحته الان  

سلام خانوما چطور تیتر میزارین چقدر تا زایمان مونده میشه به منم یاد بدید ممنون

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
سلام خانوما چطور تیتر میزارین چقدر تا زایمان مونده میشه به منم یاد بدید ممنون

سلام . برو بالای صفحه که عکس یه آدمک هست رو باز کن بعد نی نی سایت من رو انتخاب کن ‌ بعد اطلاعات کاربری رو بزن و از قسمت تنظیمات پروفایل من ، باردارم رو انتخاب کن دیگه سوالارو ازت میپرسه و تایید رو بزن

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان گلا سلام من اومدم اکو قلب جنین میگه یه سوراخ قلبش بسته نشده😔😔😔 ۲ماه دیگه باید تکرار بشه مورد مشابه تاحالا دیدین اینجوری؟ که بسته شده باشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@داداشمم 💜🧡💜🧡💜❤❤❤❤❤💜🧡 سلام دوستان خوبید ؟  من قراره دوباره پانکچر بشم میشه خواهش کنم ...

اصلاح تغذیه کنید بسیار زیاد روی کیفیت اسپرم تاثیر داره ، شیرینی ها و چربی های اشباع رو کامل حذف کنید و رژیم پر ازسبزیجات در کنار پروتئین داشته باشید ویتامین های جدا جدا بیشتر از مکمل ها تاثیر دارن ، یعنی ویتامین سی و کیوتن و ای و اینا همشون جدا مصرف بشن ، سلنیوم پلاس برای اسپرم خیلی خوبه در کنار سایر مکمل ها

بچه ها من چهارشنبه آزمایش دارم روز 14 انتقال میشه انتقال دومم هست هیچ علائمی ندارم راستش خیلی کم سردرد که اونم به خاطر داروست حس میکنم لاغر هم شدم کسی بوده شرایط مشابه داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنید