2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047442 بازدید | 684602 پست
میگن ای یو ای رو تو مطبش انجام میده و نمونه رو از آزمایشگاه دور میارن جواب نمیده😔😔😔

من با موسی پور نبود ای یو ای و ای وی اف  های قبلم نه ازمایشگاه همون طبقه مطبشه من دیدم سر نهار هم ای یو ای میکنه قشنگ استراحت کنن مریضاش ...اما کلا ای یو ای عین نزدیکی ه کار خاصی نیست که 

سلام عزیزم من دکترم آل یاسینه یدونه جنین دارم بهمن میرم انتقال.الان چیکارا بکنم قبل انتقال تا موفق ش ...

اصلاح سبک کن از پیج فلورا تاجیک نگاه کن ...شب زود بخواب صب زور بیدازشو ورزش ورزش ورزش خیلی مهمه ماساژ رحم با روعن  های گیاهی ...اب زیاد بخور قند و کازخانجاتی ها و فست فود و شیرینی حذف کن زل رویال تونستی گیر بیار یا عسل اصل بخور ...مکمل ها ...ویتامین ایی و دی ..غدای سالم اجیل بخور من این کارارو کردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من انتقال اولم شب نهم انتقال اسهال و استفراغ شدید به حدی که یه سره نشسته بودم دستشویی تا صبح  ب ...

سرم  یا پردینوزول بهت داده برا این سری 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من با موسی پور نبود ای یو ای و ای وی اف  های قبلم نه ازمایشگاه همون طبقه مطبشه من دیدم سر نهار ...

میدونم من برا تعیین جنسيت میخوام ای یو آی بکنم 

واقعا اینجوره آخه چند نفر گفتن نمونه از آزمایشگاه دور میاد منم منصرف شدم نمیدونم چه تصمیمی بگیرم برم پیشش یا نه

امسال میکوبم 

سلام دوستان، من ۷ سال ناباروری بی علت دارم یعنی هر دو سالمیم ولی باردار نمیشم سه بار ای وی اف کردم ۴ بار ای یو ای باردار نشدم این ماه قرار بود پریود بشم برم دکتر برای شروع داروهای ای وی اف ولی پریود نمیشم 😔 من ماه پیش ۱۵ پریود شدم این ماه باید ۱۳ پریود میشدم نشدم بی بی چک هم زدم منفیه بنظرتون علت چیه؟ کلافه شدم بر عکس همه ماهها که قبل پریود درد سینه و ... دارم این ماه هیچ دردی هم نداشتم و ندارم .کسی بوده مثل من باشه ؟ لطفا اگر اطلاعات دارید کمکم کنید متشکر🙏❤

ته دلم خالی شد 

نترس انشالله که خیره . زیاد اسهال و استفراغ داشتی ؟

برای من دو شب بود 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سرم  یا پردینوزول بهت داده برا این سری

اره خوشبختانه سری دوم بهم پردنیزولون داد ولی بازم منفی شدم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام‌مهربون جونم خوبی عزیزم قربونت برم😘😘😘😘😘 انشالله قسمت خودت به زودی زود ممنون که به یادم ب ...

فدات بشم مامان خانومی مواظب تودلیت باش

من که کاری نکردم داری شرمنده میکنی همش فقط لطف خدا واقابوده براتون فقط اگردوست داستی نذرکن سالم بغل گرفتی اسم مذهبی بزاری🤗🤗🤗

منم حتمادعاگوهستم انشاالله حتمامیایدزیارت

الهی که روزی هممون بشه این شادیا ومادرفرزندان سالم وصالح شدن

سلام عزیزم من دکترم آل یاسینه یدونه جنین دارم بهمن میرم انتقال.الان چیکارا بکنم قبل انتقال تا موفق ش ...

دوست من با دکتر ال یاسین بار اول ، مثبت شد .‌انشالله شمام مثبت میشی

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزمی قربونت برم واقعا بهم لطف داری ممنونم از محبتت شرمندم میکنی به خدا. خدا گل پسرتو برات حفظ کنه. ...

سارا جونم خوبی عزیزم؟ بسلامتی انتقال دادی جوجه ها رو آوردی خونه 😍😍 چندم انتقال دادی گلم؟ 

[QUOTE=222000342]اره خوشبختانه سری دوم بهم پردنیزولون داد ولی بازم منفی ه ،، شما مگه انتقال ندادین الان

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم