2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
ماشالاجون😭چی بگم بخدا.جنین بله هنوز دارم

بازم خداروشکر یه مدت استراحت کن بعد عید دوباره برو انتقال 

وقتی همه راهو رفتی فقط باید تکرار کنی تا بگیره عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نگار جون انشالله حاجت روا بشی برای منم بخون سارا

سلا سارا جونم تاپیکو خوندم دیدم بسلامتی انتقال دادی الهی که به حق صاحب این روزا چندروز دیگه خبر خوش بهمون میدی عزیزدلم مطمئنم مثبتی مامان سارایی 🤲🏻😍😍😍🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم به ذهنم نرسید فک کردم بلست باشه دیگه همه چی اوکی هس

شروین جان هچینگ کردن بستگی به نظر جنین شناس داره عزیزم منم اصلا نخواسته بودم خودشون انجام داده بودن

عزیزم کدوم مرکزی؟من رویان بودم گفتن طبق نظر دکتره ولی هچینگ کردن

عزیزم شما تو رویان سیکلت لانگ بود یا کوتاه؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

عزیزم منم رویان میرم انتقال اولم لانگ بود انتقال دومم کوتاه 

عزیزم شما بارداری؟ امگازون بدون جیوه اس؟ من باردارم مشکلی نداره بخورم؟

نه عزیزم باردار نیستم ،بله بدون جیوه است ،نمیدونم برای باردارا توی چه شرایطی مینویسن دکترا، اینسری که دکتر میرید بپرسید حتما معمولا برای باردارا مینویسن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
یعنی امکان بارداری طبیعی وجود نداره؟ من یازده روزه عقب انداختم ولی امید ندارم قبلانم همین اتفاق اف ...

از لحاط علمی نه عزیزم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
وای اشتباه کردم سارا ویتامین دی بود حواسم نبود     ویرایشم نمیشه پستم    

خب خداروشکر ترسیدم آخه میگن ای خطرناکه میترسیدم بگم خطرناکه بترسی یدفعه خداروشکر🙂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه اصلا هیچی جفتمم خلفیه الانم تو هفته ۱۹ هستم بنظرت از کی متوجه میشم؟

دکتر من که گفت از هفته ۲۰ به بعد

من قدامیه هفته ۲۳ عین نبض حس کردم

این دفعه که مثبت شدم سیکلم کوتاه بود و نچرال

روز دوم انتقالمه رفتم دسشویی دیم لک قوه ای همراه ترشحاام بود🥺🥺🥺🥺

اشکالی نداره عزیزم تا سه روز طبیعیه چون موقع انتقال دهانه رحم دستکاری میشه واسه اونه

سلام عزیزم خوبی ببخشید که مزاحمت میشم 🙂 میگم من هفته ۲۴ رو تموم کردم گاهی اوقات درد پریودی دارم می ...

سلام عزیزم

اره طبیعی این دردا بخاطر باز شدن رحم و تا اخر داری

اتفاقا دیشب بیمارستان بهم گفت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚