2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست

خانومایی ک نینی ندارن مثل خودم به دلم افتاد برای ده نفر ناد علی بخونم اسم بدین فقط تا قبل دوازده شب مرسی... 💜🌺💜🌺💜🌺💜🌺💜

به حق همین روز عزیز همه حاجت روا بشین... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
چه درد بدیع دارممیسوزم از نگاه مردم از سوالاشون از اینکه نمیتونم بچه کسی بغل کنم نگاهشون...نه جنین د ...

عزیزم منم همینطورم واقعا ازتو داریم میسوزیم.مشکل ایمنی انعقای.پلی کسیتیک بودنم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منان جان خدا میدونه پیامتو خوندم دلم هری ریخت یاد خودم میفتم همش که وقتی هر دفعه منفی میشم چه حالی ...

عزیزدلم انشاءالله تو مثبت بشی دل ما شاد بشه.ایندفعه هم بخدا همه کاری کردم دیگه کاری نمونده که نکرده باشم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

دوستان من عفونت و درد تو تخمدان ها داشتم دیروزنوبت خراش رحم داشتم نرفتم انجام بدم ریسک نکردم گفتم عفونت وزخم دردمو دوتا میکنه.بنظرتون تو سیکل انتقال اوایلش میشه خراش رحم انجام داد؟چندروز دیگه پریود میشم

ويتامين Eهر روز ضرر داره و بعد انتقال هم بايد قطع شه ولي امگا ٣ را ميشه هر روز خورد  

به من ویتامین E دوز 1000 روزانه دادن/... امگا3 هفته ای 2 بار

من با باردارای دیگه هم چک کردم همین بود عزیزم

خانومایی ک نینی ندارن مثل خودم به دلم افتاد برای ده نفر ناد علی بخونم اسم بدین فقط تا قبل دوازده شب ...

برای من .اسمم زهراس...خانما یه سوال دارم شیاف پروژسترون مانع پریود شدنه؟؟؟یعنی اگر باردارنباشه کسی و همچنان مصرف کنه شیاف پریود نمیشه؟؟؟

برای من .اسمم زهراس...خانما یه سوال دارم شیاف پروژسترون مانع پریود شدنه؟؟؟یعنی اگر باردارنباشه کسی و ...

عزیزم واکنش بدن ها متفاوته

من تا زمانی که پروژسترون با دوز معمولی هم مثل فقط یک شباف استفاده کنم پریود نمیشم

اما بعضیا با وجود پروژسترون با دوز بالاتر هم پریود میشن

برای من .اسمم زهراس...خانما یه سوال دارم شیاف پروژسترون مانع پریود شدنه؟؟؟یعنی اگر باردارنباشه کسی و ...

خوندم برات عزیزم 

ایشاالله ک به خواسته ی دلت برسی🌺

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم واکنش بدن ها متفاوته من تا زمانی که پروژسترون با دوز معمولی هم مثل فقط یک شباف استفاده کنم پر ...

اخه ای یو ای کردم بعد امروز روز موعدمه بی بی چک منفی بود .دیگه یعنی شیاف رو قطع کنم؟میگم شاید یه وقت باردارباشم نشون نداده بی بی..هیییییی امان از ادم منتظر که همیشه امیدداره

خدایی که زجر و شکستگی و بندش میبینه خدای که میبینه از ترحم مردم و نگاهشون ....من میخوام جایگاه ابدیم ...

سلام عزيزم واقعا خيلي سخته همه ما درد مشترك داريم مخصوصا تو يه كشوري مثل ايران همه نقاط قوت ادما رو نميبينن كافيه تو يه چيز ضعف داشته باشي ديگه زندگيتو داغون ميكنن 

ولي عزيزم اميدتو از دس نده همه اينا ثانيه ثانيه خدا ميبينه 

تو اين مراكز يه نفر بود بهم گف ٣٨سالشه نه مادر داش نه پدر ميگف اينقد انتقال داده نگرفته خانواده شوهر زجرش دادن اينقد رو اعصابش تاثير گذاشته كه ام  اس هم گرفته از قبل ديابت هم داشته ميخواستن طلاقش بدن ميگف اگه طلاقم ميدادن جاي خوابم نداشتم دفعه اخر دكتر وضعيت اين زن ميبينه واسطه ميشه طلاقش ندن وبانااميدي  سه تا جنين انتقال ميدن هرسه تا ميگيره واقعا تو اوج نااميدي با اون همه مريضي خدا كمكش كرد  به مو رسيد ولي پاره نشد…ميگفت حالا بچه دارم ولي خودم ام اس گرفتم سالم نيستم واقعا يكم به فكر خودت باش اروم باش.

انشاءالله همگیمون نی نی صحیح وسلامت بیاد تو بغلمون 

ان شاالله

تکوناشو حس میکنی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اخه ای یو ای کردم بعد امروز روز موعدمه بی بی چک منفی بود .دیگه یعنی شیاف رو قطع کنم؟میگم شاید یه وقت ...

عزیزم اول آزمایش بعد قطع دارو

من با شیاف پریود نمیشم /... مدل بدنم اینه

ممکنه تو اینطوری باشی یا نه /.... بستگی به شرایط بدنت داره