2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047650 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشالله که مثبتی با یه بتای خوب 🤲 . من برات سوره قدر میخونم 

ممنون عزیزم😭خودمو سپردم به فاطمه زهرا انشاءالله که هممون ازشون جواب بگیریم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
هیچی 😜 برای بار میلیونییییوووووم لطفا خواهشا التماسااااااا عاجزااااااا به علائم داشته یا نداشته یا ...

کاش بودی یدونم میزدی تو سرم آدم شم😁😁😁😁😁

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
کاش بودی یدونم میزدی تو سرم آدم شم😁😁😁😁😁

😂😂😂 بعید میدونم با یه ضربه اتفاقی بیوفته ها😂😂😂🥴دوور از جون عزیزم این استرسا طبیعیه اما به خدا این استرسا صدبرابر بدتره 😍😍ایشالااا همتون خوش خبرید به حق همین روزا

عزیزم ان شاالله ک مثبته کی حاضرمیشه توروخدا منم تگ کن بیخبرم نزار

سلام عزیزیم خوبی؟؟خودت درچه حالی؟؟انشاءالله خداکنه معجزه بشه.باشم عزیزم فکرکنم ظهر آماده است

ساراجان‌‌تقریبا‌‌براهمه‌همین‌طوره نی‌نی‌ها‌روزهااکثراخوابن.شب‌هابیدار به‌خاطراون‌شب‌هابیشترتکون‌می ...

اها مرسی عزیزدلم خیالم راحت شد☺☺

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزیم خوبی؟؟خودت درچه حالی؟؟انشاءالله خداکنه معجزه بشه.باشم عزیزم فکرکنم ظهر آماده است

قربونت برم منم خوبم والا زدم ب بیخیالی ب هردوحالتش فکرمیکنم چ مثبت چ منفی.هرچی خدابخوادهمونه فقط اینومیدونم ک من هرگز کم نمیارم تا ب آرزوم برسم.

قربونت برم منم خوبم والا زدم ب بیخیالی ب هردوحالتش فکرمیکنم چ مثبت چ منفی.هرچی خدابخوادهمونه فقط این ...

بله بهترین راه همین بیخیالی هرچند که نمیشه ولی سعیشو بکن.انشاءالله خدا برا هممون بخواد