2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047489 بازدید | 684604 پست
اااای بابا برا چی میشینی ب این چیزا فک می کنی اخه دختر خوب؟

اون روز دکتر گفت میوم داری گفتم می‌دونم گفتم برا انتقال مضر نیست گفت خارج از رحمی هستش

اگه مثبت شدی بعد از زایمان لاپرا کنیم 

اگه منفی شدی هم باید لاپرا کنیم 

خواهری خیلی ناراحتم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ❤️به سلامتی بارداری؟ خدا رو هزار بار شکر رفتی ایران برای ivf? خیلی خوشحالم برات به سلا ...

سلام عزیزدلم خوبی چخبرا

خیلی وقته نیومدی تاپیک خوبی خودت؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ذخیرم کمه میخوام این سه ماه رعایت کنم بعد عید برم پانکچر ولی به خاطر ذخیرم میترسم ۱.۱۷ ذخیرم ۲۵ سالم ...

این ذخیره که عالیه برای ای وی اف اصلا کم نیست ،حتی اگه مشکل دیگه ای نداشتی با این ذخیره طبیعی هم میشه باردار شد غصه ذخیره رو‌نخور فقط رو‌کیفیتش کار کن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان انشاالله همه خوبین من چهارشنبه رفتم سونو و غربالگری سه ماهه اول خداروشکر سونو خوب بود جن ...

عزیزم خوبه ریسک ها تقریبا پایینه همه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
این ذخیره که عالیه برای ای وی اف اصلا کم نیست ،حتی اگه مشکل دیگه ای نداشتی با این ذخیره طبیعی هم میش ...

والا دکتر میگه خیلی کمه حتی میگه تخمک اهدایی بگیرم واقعا درمونده شدم نمیدونم چیکار کنم کاش اصلا نبودم

من شیرازم.مرکزثمر. ازمایش ایمنی دادم پس فردا میبرم نشون دکترم میدم اما همگی نرمال هست.سرمی که دکتر ب ...

بله گلم جواب آزمایشم رو دید گفت تزریق کنی بهتره

حالا توکل بر خدا ایشاالله جواب بگیریم همه 

دم اذانه دعا کنیم همه رو

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
والا دکتر میگه خیلی کمه حتی میگه تخمک اهدایی بگیرم واقعا درمونده شدم نمیدونم چیکار کنم کاش اصلا نبود ...

وا چه اهدایی ...شده نقل دهن دکترا دختر من یک بودم دوبار هم پانکچر شدم مهم کیفیته وه ۳ماه روش کار کن به حرف هیچ کس هم گوش نده پیج فلورا تاجیک هم ببین تو اینستا حتما و حتما اصلاح سبک زندگی کن 

ان شاالله ک خوش خبر میشی عزیزم    

قربونت عزیزم 

ایشاالله همه به حق همین وقت و ساعت ک داره اذان میده خوشحال بشن خداوند دل همرو شاد کته

ای خداااا... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
وا چه اهدایی ...شده نقل دهن دکترا دختر من یک بودم دوبار هم پانکچر شدم مهم کیفیته وه ۳ماه روش کار کن ...

نمیگم اهدایی بده ولی دیدم اینجا بچه ها چقد استرس اهدا کننده رو هم باید بکشن و هم استرس  خودشون رو برا این میگم سخته شرایطش پس اول خودت سعیتو بکن حسابی 

والا دکتر میگه خیلی کمه حتی میگه تخمک اهدایی بگیرم واقعا درمونده شدم نمیدونم چیکار کنم کاش اصلا نبود ...

اونم حتما به کار خودش اعتماد نداره میگه اهدایی بگیر ،بالاتر از یک خوبه دیگه کمتر از یک کمه که اونم تو همین تاپیک‌میبینی که خیلیا با کمتر از یک ای وی اف کردن و‌موفق بودن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
وا چه اهدایی ...شده نقل دهن دکترا دختر من یک بودم دوبار هم پانکچر شدم مهم کیفیته وه ۳ماه روش کار کن ...

یه بار پانکچر شدم ۵ تا تخمک داشتم ولی جنین نشد با جنین شناس صحبت کردم گفت مشکلی نبوده نمیدونم چرا نشده ولی دکتر گفت تخمکات بی کیفیت بودن اندومتریوزی تخمکات کیفیت ندارن بهتره اهدایی بگیری