2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
منم درخواست دادم با اینکه روستا نشینم گفت مشمول نیستین

ای بابا پس ملاک چیه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

ممنون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم زنگ بزن بخش ای وی اف

عزیزم تو برگه ای ک بهت دادن دارو و آزمایشت رو نوشتن 

شماره بخش آی وی اف هست به اونجا بزنگ بگو 

بهت میگن چیکار کنی

اولین انتقالت بود؟! 

الان بهتری؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام عزیزم مرسی ک ب یادمی اره ی چند وقتیه نمیام تو گروه  خداروشکر تاالان ک خوب بودیم ولی پایین ...

اااای جان دلم. کار خوبی می کنی.ان شاالله همه چی خوب و عالی میگذره . نگران نباش.

من فعلا ال دی میخورم ک ماه بعد برم تو سیکل ان شاالله اگه مشکلی پیش نیاد

شوره جون یه کارشناس رویان میگه انوکساواسپرین روقطع کن یکیش میگه انوکسا بزن اسپرین رو قطع کنم چکار ک ...

به نطر من هر دو رو قطع کن با این  حجم خونریزی کاش ازمایش هم بدی

خدایا شکرت

سلام من این ماه پانکچر دارم دفعه پیش جنین تشکیل نشد اونایی که اندومتریوزین میشه منو راهنمایی کنن که چیکار کنم خیلی استرس دارم باز نشه کیستم ۱۸ میلی تو تخمدان چپم میگن کیفیت تخمکاتو میاره پایین تو رو خدا جواب بدین بدجوری درمونده شدم

چیشد بانو؟نگران حالت بودم.گفتم بپرسم ببینم چیکار کردی

سلام گلم

والا خوابیدم کلا

اسپرین و انوکسارو قطع کردم شیافم میزنم

دیشب خون قرمز روون بود امروز شده خونابه قهوه ای

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم