2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047601 بازدید | 684617 پست
واقعا؟یعنی خس خسش الان طبیعیه؟شیرم خیلی بد قورت میده انگار راه گلوش بستس، نمیدونم نمیخوامم از الان د ...

والا من نوه عمم اینجوری بود اوایلش. دکتر کودکان برده بود گفته بود چیز مهمی نی اونم بخاطر زردی چند روزی بیمارستان بود نی نیش بعد هم که اومده بود خس خس داشت، دکترم هی میبرد. حالا با دکترش مشورت کن که باز خیالتم راحت بشه عزیزم الهی که هیچی نیست و زودم برطرف میشه به امید خدای مهربون.

نیلدا جون نی نی من بعضی موقع ها حرکاتش ریزو ضعیفه بعضی موقع ها محکم تره اینا طبیعیه؟ بعد بعضی موقع ها زیر دلم حسش میکنم بعضی موقع ها بالا. و اینکه یه موقع هایی زیردلم یه درد ریزی میگیره و ول میکنه اینا طبیعیه؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخ آخ گفتی، من حتی نمیدونم واقعا کی مقصره این حال و روزمه دکترم یا مرکز سونوگرافی الان شدم یه آدمه ...

خدا رو شکر به خیر گذشته نیلدا جون ،اشتباه دکترا یکی دوتا نیست که ،آدم دوست داره به دکترش اعتماد کامل کنه ولی کو ، انشالله وقتی یکی دو ماه دیگه نی نی بخنده توام این سختیا رو فراموش میکنی بهتر از قبل هم میشی نگران نباش 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دوستان روز نه انتقالم الان رفتم دستشویی همینطوری خون ازم ریخت عین خون پریود تورو خدا بگید چکار کنم ...

سوگولی جان چیشد خونریزیت بند اومد؟

کاش شوهرتو میفرستادی سریع شیاف میگرفت میذاشتی فقط دراز بکش استراحت کن انشاءالله که چیز خاصی نیست منم روز ۶ ترشح قهوه ای روشن اومد ازم اونم حجم زیاد مثل خون پریودی بعدم زیردلم شروع کرد درد گرفتن که فقط از ترسم یه شیاف گذاشتم خوابیدم 

ته دلم اینه که مثبت شدی هماتومه سوگولی جان😍😍😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
روز نهم زدم منفی بود یعنی نگرفته😭😭😭

عزیزدلم اصلا قابل مقایسه نیست یکی با جنین ۵ روزه روز ۶ بی بیچکش مثبت شده یکی روزای آخر جنین ۳روزه ام که زودتر از ۱۲ روز نشون نمیده اصلا

الان بی بی زدی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

روز نهم انتقالم یبوست گرفتم خیلی میترسم انجیر زیتون کیویی ...درست نمیشه دوبار که انتقال دادم استراحت کامل بودم یبوست نگرفتم الان خیلی تحرک دادم ...میترسم جوجوهام چیزیشون بشه 

خیلی با حوصله هستش با دقت نگاه میکنه نه سی دی نمیده والله اونجوری اگر بخوای باید سه بعدی بری تو این ...

مرررررسی عشقم دوست دارم باهام صحبت کنه همه چیو بهم بگه خودش نه اینکه خودم همش بخام بپرسم ازش

شنبه قبل گفت ۱۱و ۵ روزم 

درسته عزیزم با حساب پریودت بیشتر میخوره الان ۱۲ هفته و۵ روزی 

عزیز دلم من سونو رفتم خداروشکر نرمال بود مایعش  انشالا منم تا ۳۸ بمونم بعد برم زایمان  م ...

آره عزیزم/...حجم آبی که ازش رفت زیاد بود و خیلی تابلو بود 

خداروشکر که حجم آبت اندازه ست

تو هم هی بررسی میکنی دیگه پس نگران نباش

تا الان فکر کنم برای تو هم ترمیم شده ایشالا

آره عزیزم 8 واحد لومیر و بعد هر غذا دو واحد راپید... اصلا کنترل نشده/... حدود یک هفته ست میزنم نا ...

3 هفته زمان میبره بدنت به انسولین جواب بده عزیزم، مهم اینه بالاتر نره، الان قند شما به عنوان شخص دیابتی نرمال محسوب میشه عزیزم، من بیشتر میزدم برای منم از 5 واحد شروع شد که کم کم شد 14 واحد

منم همینجوری مینوشتم میبردم بهش میدادم هی زیاد میکرد این دوهفته اخر قندم خوب شد خداروشکر

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
آره بعدش اومد گفت من میخواستم با علم پزشکی پیش برم اما قدرت خدا ارجح تر بود، البته انداخت گردن سونوگ ...

خدا رو شکر دردها تموم شد. ان شالله این استرس ها هم ازت دور میشه. 😍😍 

خدایا شکرت
3 هفته زمان میبره بدنت به انسولین جواب بده عزیزم، مهم اینه بالاتر نره، الان قند شما به عنوان شخص دیا ...

مرسی عزیزدلم خیالم راحت شد/... کنار نینی کوچولوت روزای خوبی بگذرونی

مرسی عزیزم امروز رفتم جهاد بازم استرادیول نبود اتینیل استرادیول داد اونم روزی سه چهارم قرص استرس گرف ...

استرادیول داروخانه نوروز علیزاده زیر ساختمان بهاران داره  و یه داروخانه طبقه دوم بهاران اونم داره همیشه