2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047603 بازدید | 684617 پست
@زینبی_بابا     سلام گلم حالت چطوره؟ خوبی؟ احساس کردم یه مدته نیستی گفتم یه حالی ازت بپ ...

من خیلی نگرانم. خیییییلی وقته نیست😢

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اا جدی؟؟ ما کلا خونمون وهرجایی که میرم جز گوسفندی چیزی نیست و به مقدار زیاد هم میخورم که همش🥶🥶

آره چون گوشت گوسفند خیلیی گرمه حالا تو هفته های بالا نمی دونم اشکال داره یا نه ولی هفته های اول خورده نشه بهتره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
توکلت بخدا باشه عزیزم ایشالله که رشد میکنه ،،مگه داروهاشو عوض نکرد واسش؟

چرا چهار تا اچ ام جی(سه پودر دو آب زد تا چهار روز) ولی رشد نکردن

حالا دو روزه ۱۲ درجه ام سینال بهشون اضافه کرد

توکل بخدا

مممون بابت دعای قشنگت

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
بچه ها بعدانتقال گوشت گوسفندی بخاطر گرم بودنش ممنوعه؟

گلم هیچ ایرادی نداره اینکه میگن گرمی نخورید منظور گرمی های قاعده آوره اونارو رعایت کنی بهتره وگرنه گوشت و اینجور چیزا خوردنش هیچ ضرری نداره نوش جانت🥰 من از اولم خوردم و اصلا گوشت گوساله رو قبول نداریم سردی زیاد هم خوب نی همه چی متعادل خوبه گلم تنها چیزایی که دکتر من منع کرد دمنوش های قاعده آور بود حتی تو غذا مقداری ادویه موردی نداره حالا من کلا رعفرون اینا تو غذاهام نریختم خودم ولی کلا منعی تو غذا نیست چون مقدارش کمه.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

ماماناي خوشگل من روز سوم انتقال هستم خيلي زير دلم درد ميكنه و به يبوست دارم گلابي الو انجير و روغن زيتون هم ميخورم ولي افاقه اي نكرده چه كنم بنظرتون؟

زير دلمم خيلي درد ميگيره ميگم هر لحظه ممكنه خدايي نكرده پريود بشم

عزیزم انشاالله به زودی مامان میشیم هممون،چند بار انتقال داشتی؟

انتقال نداشتم ،من یه بار پانکچر شدم‌ تخمکام هم کم بود هم اینکه کیفیت نداشت‌ برا همین جنین تشکیل نشد ،انشالله همموم نتیجه ای که میخواییم بگیریم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
واژینال مصرف می‌کنی ؟؟

اول واژنال مصرف میکردم خارش گرفتم ....رکتالش کردم خوب شدم عزیزم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
فداتشم عزیزم❤❤❤ ان تی رو فقط شکمی انجام میدن 

قربونت برم عزیزم .....اخه بعضی از دوستان هر دوشو انجام دادن .....دکتر هم ی توضیحی برام دادکه درست متوجه نشدم ....گفت شکمی انجام میدن بعد نفهمیدم گفت اگه جفت سر راهی نباشه واژنال بکن یا اگه جفت سر راهی دیدن واژنال میکنن.....شما نمیدونس چجوریه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
خداروشکر که رفع شد

فداات شم عزیزم

عزیزم تامین اجتماعی.من که انتقال دادم پرونده وفاکتور انتقالو برداشت اونایی که از آبان رو اینور انجام ...

فدات شم من ۱۲ آبان انتقال دادم قبول میکنه؟

والله دقیق نمیدونم باید ازهمسرم سوال کنم بعدن بهتون میگم.

باشه قربونت برم خیلی ممنون شما تهرانید؟