2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047682 بازدید | 684621 پست
عه چه خوب عزیزم ..منم مرکز خصوصی میرم و هزینه ها خیلی زیاد..قربونت حتما پیگیر میشم.. انشاالله شما هم ...

ممنون عزیزم از لطفت انشاءالله همگیمون با یه بتای خوب خوشحال بشیم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ببخشید میام اینجا اینقد ناله میکنم آخه نمیتونم جای دیگه ناراحتیمو بروز بدم من تا دیروز سینه درد و کمردرد داشتم از امروز اینارو هم دیگه ندارم خیلی ناامید شدم دلم به این علائم خوش بود که اینم امروز رفت😔

بچه ها ببخشید میام اینجا اینقد ناله میکنم آخه نمیتونم جای دیگه ناراحتیمو بروز بدم من تا دیروز سینه د ...

خوشگلم چراانقدخودتو اذیت میکنی توالان ب ارامش نیاز داری .ببین خیلی از بچه های باردارم بودن ک علائم شون یکی دوروز قطع میشده.اگه خیلی استرس داری فردا ک روز۱۴برو یه ازمایش یا بی بی بده همه معمولا ۱۴روزه مشخص شده دیگه

خوشگلم چراانقدخودتو اذیت میکنی توالان ب ارامش نیاز داری .ببین خیلی از بچه های باردارم بودن ک علائم ش ...

نمیدونم بخدا رکساناجون فقط محتاج دعاهاتونم

سلام بچه ها جون من امروز ۳روزه پانکچر کردم فولیکولام۹تا بود ولی ۳تاش پوچ بود،

من کل شکمم درد میکنه چیکار کنم نفسمم تنگه،شماهایی که پانکچر کردید چقدر طول کشید حالتون خوب بشه؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بچه ها ببخشید میام اینجا اینقد ناله میکنم آخه نمیتونم جای دیگه ناراحتیمو بروز بدم من تا دیروز سینه د ...

عزیزم علائم همش تاثیر داروهاست، من دو تا انتقال منفی داشتم، با علائم متفاوت

بار اول درد های پریودی و درد پا و سردی پا داشتم

بار دوم عطسه و سردی پا و گرفتگی زیر شکم و لکه بینی داشتم

اصلا اصلا به علائم توجه نکن عزیزم

ترخدا هر کی میدونه یا مثل من بوده 

جواب منو بده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام بچه ها جون من امروز ۳روزه پانکچر کردم فولیکولام۹تا بود ولی ۳تاش پوچ بود، من کل شکمم درد میکنه ...

عزیزم مایعات زیاد بخور.سفیده تخم مرغ خیلی بخور.دوغ شور اینا خوبه با پریودی رفع میشه

سلام بچه ها جون من امروز ۳روزه پانکچر کردم فولیکولام۹تا بود ولی ۳تاش پوچ بود، من کل شکمم درد میکنه ...

نگران نباش خوب میشی ،من خودم تا یک هفته تخمدانام درد میکرد احساس سنگینی داشت فقط سعی کن خم وراست نشی اصلا چون ممکنه پیچ خوردگی تخمدان پیدا کنی خدایی نکرده بعدم که دوغ شور با سفیده تخم مرغ و خیار شور بخور 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

ممنونم از همتون واقعا حالم خرابه هم جسمی هم روحی شنبه باید برم ببینم چندتا جنین شده ۶تا فولیکولم

نگران نباش خوب میشی ،من خودم تا یک هفته تخمدانام درد میکرد احساس سنگینی داشت فقط سعی کن خم وراست نشی ...

من اصلا نمیتونم صاف وایسم نمیدونم طبیعیه یا نه دست به شکمم میزنم از زیر دنده هام درد میگیره تا زیر نافم