2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047602 بازدید | 684617 پست

@alaae   عزیزم چه خبر از تو

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رکسانا سلام خوبی  عزیزم هردوشو یه دفعه انجام داد؟؟سیکل انتقال و شروع کردی یا میخوای شروع کنی

قربونت.عزیزم من ماه قبل هیسرو شدم ک مشکلی نبود و خراش دادن.اللن پس فردا انتقالمه ک امروز پی ارپی کردم و همزمان خراش دادن ک اون سلول های بنیادی راحت تر بره تورحم

قربونت.عزیزم من ماه قبل هیسرو شدم ک مشکلی نبود و خراش دادن.اللن پس فردا انتقالمه ک امروز پی ارپی کرد ...

عزیزی که برا منم دو روز قبل انتقال پی آر پی نوشت من فکر میکردم ماه قبل باید خراش داد 

میپرسم از دکترم 

برا دردش چیکار کردی رکسانا من دفعه قبل که سیکلم کنسل شد موقع خراش درد شدید داشتم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دردش خیلی نبود قابل تحمل بود البته من ب دردم خیلی مقاومم

ن من بدنم مقاومتش کمه بنظرت شیاف استفاده کنم قبلش

دخترا کسی از سارا خبری نداره همون داداشمممم

دوستان من پريود نميشدم ميخواستم برم تو سيكل انتقال امپول  پروژسترون زدم چند ساعت بعدش پريود شدم به نظرتون اين امپولا دقيقا قبل از سيكل اثر منفي نداره ؟؟رفتم پيش دكترم يادم رف ازش بپرسم 😔

@alaae   عزیزم چه خبر از تو

سلامتی عزیزم. هیچی دارم ال دی میخورم این ماهو تا ان شاالله ماه بعد برم برا انتقال. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

موعدپریودهام 

10مهر
9آبان
7آذر

بعداین ماه باید۷میشدم نشدم خودشم هیچ علائم بارداری ندارم فقط سینه هام سفت شده که توپریودیم همینجوری میشم 

بعددکتربهم قرص انتری داکس باآگنوگل داده وپمادواژینال واس زخم رحمم ممکنه ازقرصاباش بی بی چکم دیروززدم منفی بود

قربونت.عزیزم من ماه قبل هیسرو شدم ک مشکلی نبود و خراش دادن.اللن پس فردا انتقالمه ک امروز پی ارپی کرد ...

خراش خیلی درد داشت؟ ان شاالله سبب خیر بشه برات عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشالله عزیزم . من خیلیا رو تو این تاپیک دیدم‌که میگفتن عطسه زدیم بعد انتقال . و مثبت شدن . 

منم عزیزم بعد انتقال بحدی عطسه میکردم که نگو حتی تا الان که ۴ ماهمه کمتر شده ولی قطع نشده در روز چندتا عطسه رو حتما دارم. روزای اول چن تازه پانکچر هم شده بودم با هر عطسه تخمدونم دردی میگرف که جیع میزدم. 

دوستان من پريود نميشدم ميخواستم برم تو سيكل انتقال امپول  پروژسترون زدم چند ساعت بعدش پريود شدم ...

نه نگران نباش. منم اینجوری شدم ماه پیش و با امپول پریود شدم.