2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047726 بازدید | 684622 پست
دخترا یه سوال من استرادیول و دو روزه عصرا مصرف میکنم بین ساعت ۶تا هشت سه تاشو مصرف میکنم همیشه باید ...

گلم پیاماروخوندم الهی شکر که دکترت اوکی داد

پیش به سوی مامان شدنت

استرادیول رو ۸ ساعت یکی بخور با اب فراوون

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مهربان جان زیارتت قبول گلم خیلی درحقم لطف کردی انشالله خدا دلتوشاد کنه به حق پنج تن چشم‌گلم ا ...

قربونت برم عزیزدلی والله شرمنده کمترین کاریکه میتونم درحقتون بکنم باگریه ازته دلم دعاکردم حالتون روشدیدمیفهمم. استرس نده حتما مثبتی. الهی خوش خبربیای تگ کنی فداتشم

عزیزم خدا انشالله حاجت دلتو بده خدا همیشه همراهت باشه ممنون قشنگم بازم سلام برسون از طرف ما همه منتظ ...

عزیزدلی فاطمه جونم, الهی دیگه امسال, سال اخرانتظارت باشه ودلت شادبشه. 

چشوممم حتمالایق باشم هروقت رفتم نائب الزیاره میرم

قربونت برم عزیزدلی والله شرمنده کمترین کاریکه میتونم درحقتون بکنم باگریه ازته دلم دعاکردم حالتون روش ...

قربون اشکات خواهر گلم😘بهترین لطفو درحقم کردی

خیلی دلتنگ امام رضا بودم ولی نشد برم پابوسش

خداروشکر شما بانی زیارت من شدید

منتظر مامان شدن خودتم انشالله به زودی زود

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ای خدا فاطمه امام رضا قربونش برم چقدر هواسش به منه شوهرم زنگ زده بودم که سیکلم کنسله گفت اول برو دکت ...

واییی وایی به به بهترین خبریه که دادی بهم عزیزمممم, الهی که تمام سیکل ات بخیروخوشی انجام بشه وسال بعدباجوجوهاتون بیاید عزیزدلم قدمتون سروشم زوار اقایید. 

منم چشام پراشک شد. خداشاهده باگریه تودلم دعاتون میکردم😭😭😭

سلام عزیزم. ان شالله بزودی بیای خبر بارداریتو بدی. ان شالله حاجت روا بشی. چقدر محتاج دعام کامل استرا ...

ای جانم ممنون چه دعای قشنگی مامان خانومی... خیلی خوشحالم برات

چرا دکترگفت استراحت مطلق باشی؟ کسی نیست بیاد پیشت؟ خب سخته که... خودتومشغول فیلم دیدن بکن عزیزم فکروخیال الکی نکنی

جوجوهای ماناز دارن بایدنازشون روکشید, الهی بسلامت بیاد بغلت عزیزم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

نمی دونم والا فک کنم باید رشد میکرد من از اول سیکل رشد میکرد فولیکولام 

منم همین فکر رو میکنم

خداکنه به این سینال جدیدا که بهش داده واکنش نشون بده و رشد کنه 

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
قربون اشکات خواهر گلم😘بهترین لطفو درحقم کردی خیلی دلتنگ امام رضا بودم ولی نشد برم پابوسش خداروشکر ...

مرسی عزیزدلم لطف داری زیاد😘😘😘

خدای بزرگ صلاحمون رومیدونه وقطعابه موقعش دلمون روشادمیکنه فقط صبرلازمه

ایشالله بانی نی جان میای زیارت. فقط تومثبت شو به دلم افتاد که مثبت شدی بارداریت خوب باشه میای حرم بانی نی جان. اسم انتخاب کردین؟ من خلم هربارمیشینم فکراسم میکنم😛😛😛

ای جانم ممنون چه دعای قشنگی مامان خانومی... خیلی خوشحالم برات چرا دکترگفت استراحت مطلق باشی؟ کسی نی ...

بخاطر خونریزی هماتوم مامانم صبح بود رفت. شوهر ۳ روز ماموریت تهران بود اخر شب برمیگرده. 

خدایا شکرت
بخاطر خونریزی هماتوم مامانم صبح بود رفت. شوهر ۳ روز ماموریت تهران بود اخر شب برمیگرده. 

خوبه دیگه مامان جان پیشت بوده فرشته ان واقعا... الکی هم نگوتنهام دخترگل. شوهرتم میاد رفع دلتنگی میکنی

دیگه مادرشدن همینه, میگم گلم تواضافه وزن داشتی؟ وایی من روانی میشم توروخدا دعاکنید لاغرشم افتضاح شده وضعم وپایینم نمیاد

خوبه دیگه مامان جان پیشت بوده فرشته ان واقعا... الکی هم نگوتنهام دخترگل. شوهرتم میاد رفع دلتنگی میکن ...

من نه پارسال ۵ کیلو کم کرده بودم الان قبل سیکل ۴ کیلو رسیده بودم ۶۱ روز انتقال. الان مراعات غذا خوردنمو می کنم 

خدایا شکرت