2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047590 بازدید | 684616 پست
منم تو ۱۲ هفته  سرویکس ۳۲ کمه اره ؟نگرانم کمتر بشه

منم تو ۱۲ هفته ۳۲ بود ۲۰ هفته رفتم ۳۱.۷ بود البته من خیلییی استراحت میکنم دکترم گفت فعلا خوبه شما هم سعی کن بیشتر استراحت کنی ان شاالله کم نمیشه دیگه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی? یکم پیش ازاقاخواستم ودورکعت مخصوصی برات نمازخوندم ازخداخواستم ایشالله مثبت بیای پیش ...

ای خدا فاطمه امام رضا قربونش برم چقدر هواسش به منه شوهرم زنگ زده بودم که سیکلم کنسله گفت اول برو دکتر غدد ببین چی میگه انشاالله میگه موردی نیست ای خدا فاطمه تو اتوبوسم دارم از دکتر برمی‌گردم چشمام پر اشکه 

بحق دو رکعت نمازت سال دیگه با همسرم و فسقلی بیاییم زیارتش 

دکتر غدد گفت مانعی نیست برو سیکل و شروع کن .🥺🥺🥺🥺😭😭🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر استرس و از خودت دور کن دیگه بسپار بخدا

بخدا تو اتوبوسم گریه امونمو بریده شکرت خدا 

خدایا شکرت هوامونو داری دعام کن شوره که همه چی مثل امروز برام سوپرایز باشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دقیقا یک هفته ازم جلوتری تاریخ زایمانت رو کی زده؟ هروقت تکون نخورد یک لیوان آب سرد بخور ب چپ دراز ...

اره عزیزم طبیعی زده ۷ اردیبهشت نی نی من خیلی تنبله وقتایی که منتظرم تکون نمیخوره الان دیروز اینقدر استرس داشتم تکون نخورد شب که داشتم تلویزیون میدیدم تو فکرش نبودم تکون خورد😂😂باز امروزم تکون نخورد البته فکر کنم بخاطر جفتم متوجه نمیشم اره خداروشکر واژینال 

ولی من همش استراحتم هیچ کاری نمی کنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی? یکم پیش ازاقاخواستم ودورکعت مخصوصی برات نمازخوندم ازخداخواستم ایشالله مثبت بیای پیش ...

عزیزم خدا انشالله حاجت دلتو بده خدا همیشه همراهت باشه ممنون قشنگم بازم سلام برسون از طرف ما همه منتظرا

خداروشکر  همیشه خوب باشین ایشاالله  فردا صبح میرم برای انتقال توکل برخدا...

فدات شم

الهی بسلامتی جوجه هاتو بیاری خونه و این استرسایی که الان ما میکشیمو تجربه کنی☺

ان شاالله دو هفته دیگه خبر بارداریتو بدی

خداروشکر  همیشه خوب باشین ایشاالله  فردا صبح میرم برای انتقال توکل برخدا...

ای جانم مامان نگار انشاالله که به زودی قلمبه بامزه ای میشی

سلام ساراجون من امروز سونو رفتم هماتوم داشتم لک و خونم مال هماتوم بود

سلام عزیزدلم خب خداروشکر 

اها پس واسه هماتوم بوده نگران نباش ان شاالله زود دفع بشه فقط خیلییی مواظب خودتو نی نی باش

سلام عزیزدلم خب خداروشکر  اها پس واسه هماتوم بوده نگران نباش ان شاالله زود دفع بشه فقط خیلییی ...

ممنون سار جون شما هم مراقب نی نی کوچولومون باش

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام دوستانی که پانکچر شدن ترخدا کمکم کنید❌❌❌❌❌❌❌❌دونر من ۴ روزه داره اچ ام جی سه پودر و دوآب مصرف م ...

بچه ها لطفا جواب اینو بدید تروخدا

روز پنج سیکل با مصرف روزی سه پودر و دواب اچ ام جی باید سایز فولی چند میبود؟

اصلا گفت رشد نکرده دکتر

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
بچه ها لطفا جواب اینو بدید تروخدا روز پنج سیکل با مصرف روزی سه پودر و دواب اچ ام جی باید سایز فولی ...

عزیزم من مثلا روز ۸مشخص شد رشدش 

نگران نباش