2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047726 بازدید | 684622 پست
عزیزم هیچوقت امیدتو از دست نده وتوکل کن بخدا ایشالله خدا جواب این همه صبوریتو میده ،من خودم بعداز ۱۸ ...

عزيزم شما 18 ساله ازدواج كرديد يا 18 ساله كه بچه ميخواستيد و نشده؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم.همزمانم خراش سر پایی میدن خونریزی نداره بعدش ؟ چون من شنبه انتقالمه

پي آر پي كه خونريزي نداره فقط ممكنهكمي از پلاسمايي كه ميزنن تو رحم خارج بشه.خراش ممكنه خيلي كم لكه بيني داشته باشيد ولي موقت هست و زود قطع ميشه

ايشالله به سلامتي عزيزم 

سلام ساراجونم نگران نباش خداروشکر تکون خورده اگر نگرانی برو‌فقط ضربان قلبشو‌گوش کن خیالت راحت بشه.&n ...

مرسی عزیزدلم 

میگم واسه عکاسی بارداری اگه اشتباه نکنم اتاق روشن بود اسمش تو سعادت آباد اونجا رفتین درسته؟چقد شد هزینتون؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی عزیزدلم  میگم واسه عکاسی بارداری اگه اشتباه نکنم اتاق روشن بود اسمش تو سعادت آباد اونجا ر ...

اره قربونت برم هر عکس ۱۶ در ۲۱ بدون شاسی دونه ای ۱۷۰ تومن رو شاسی بخوای هزینش بیشتره 

خداياشكرت....❤️ 
سلام ساراجون.../..خوبم عزیزم تو خوبی؟ برای طول سرویکست رفتی؟  تکوناشو حس کردی؟

خداروشکر

قربونت عزیز دلم ۲۱ هفته رفتم ۳۱.۷ بود دکتر گفت خوبه استراحت کن و مواظب باش

آره بعضی وقتا مثل نبض حس میکنم

من فکر میکردم تکوناشو حس کنم خیالم راحت میشه دیگه الان یه روز تکون نخورد داشتم سکته میکردم☺ این استرسا تمومی نداره ان شاالله سالم نی نی هامون بدنیا بیان اون موقع یه نفس راحت میکشیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره قربونت برم هر عکس ۱۶ در ۲۱ بدون شاسی دونه ای ۱۷۰ تومن رو شاسی بخوای هزینش بیشتره 

مرسی عزیزدلم منم احتمالا میرم همونجا بنظرت چند هفته خوبه برم؟

پاکی چی ، من تو سکل تخمکشیم روز دهم 

بسلامتی انشاالله جنین های تپل مپل برا انتقال جنین و میگم جونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم هیچوقت امیدتو از دست نده وتوکل کن بخدا ایشالله خدا جواب این همه صبوریتو میده ،من خودم بعداز ۱۸ ...

شمیم جان تمام امیدم به خدا هستش

مگه میشه نباشه همیشه همراهم هستش ممنون که بهم امید میدی

رهام نکرده خدا هیچوقت فقط صبر من کمه 

خدا به داد صبرم برسه 🙏🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏