2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست

من سمت چپم  هیچ تخمک نداشت فقط راست     بعد اون سال ای وی اف نمیدونم تخمکای چپم چیشد 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم طول سرویکس ۳۲ برا هفته ۱۲ کمه ؟نت نگاه کردم انگار کمه دکتر چیزی نگفت همش دسشوییی ام از اونه ؟

عزیزم ببخشید که من جواب میدم واسه منم تو ان تی ۳۲ بود که ۱۶ هفته واژینال سونو شدم ۳۱ بود حدودا و ۲۰ هفته هم ۳۱ بود که دکتر گفت خوبه استراحت کن زیر ۳۰ باید سرکلاژ بشه بیشتر استراحت کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
Dfi چنده؟ برا من دکتر مردان نوشته از روشzeta یا dgc استفاده شود. نمیدونم این چی هس

منطورش تسه هست ؟ همه چیش بد موفولوزی یک 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ممنون عزیزم جواب دادی فک کنم منم باید استراحت بیشتر کنم 

قربونت آره بیشتر استراحت کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه دارید؟

نه اگه داشتم که عمرا میافتادم تو این راه 

بچه هااا من دومین پریود بعد انتقال منفی ام الان ۵ روزه که عقب انداختم زنگ زدم‌مرکز گفت برو پروژسترون بزن ولی نگفت چجوری و چندتا بزنم سریع هم قطع کرد دوتا باید یه دفعه ایی بزنم یا نه ؟ یک امروز یکی فردا

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

سلام دوستان عزيز 

براي انتقال دفعه اول استفاده از پي ار پي و چسب جنين وخراش به نظرتون شانس ميبره بالاتره اگه ميبره بايد خودم به دكترم بگم برام انجام بده؟؟واينكه كي بايد بهش بگم همون ماهي كه ميخوام انتقال بدم بهش بگم ؟؟

بچه هااا من دومین پریود بعد انتقال منفی ام الان ۵ روزه که عقب انداختم زنگ زدم‌مرکز گفت برو پروژسترون ...

باهم بزن شاید حامله ای