2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
آخه تیتر براچی؟ حالا رفتی آزمایش بدی؟

بله تیتر بردم چون جنین هنوز قلب نداشت فکر کنم گفت تیتر بده. تیتر گفت خوبه بیا سونو خدا رو شکر قلبشو دید ولی خونریزی زیادی داشتم بهم نشون داد

هم انوکسا هم آسپرین قطع شد یه امپول و دو تا شیاف برام گذاشت

خدایا شکرت
دارم ولی نمی‌خوام ادامه بدم.داغون شدم این مدت. نمی‌دونم چرا حکمتای خدافقط  با خواسته های ما جو ...

عزیزم خیلی متاسفم بخدا خیلی ناراحت شدم انشالله که هر چی به صلاحته برات رغم بخوره در ناامیدی بسی امبد است پایان شب سیاه سفید است.

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااااای ققنوس جونم تماما حرف دل منو زدی بخدا هنوز که هنوزِ باورم نمیشه این اتفاقا برامن افتاده وتو ...

آخ آخ دقیقااااعزیزم

من از اول همش میگفتم حالا برم سونو قلب ببینمش باورم میشه...بعد گفتم حالا غربال برم باورم میشه....حالا یه کوچولو شکمم معلومه، همه بهم مین چه خبره ماه چهارم شکم درآوردی، من هنوز پیش خودم فکر میکنم دارم چاق میشم فقط! والا دو ماهه گوشت و مرغ و هر چی یه کم بو زحم بده نمیتونم بخورم، بازم تو ذهنم میگم معده ام بهم خورده فقط....یعنی دارم خودمو خل میکنم🙄 رومم نمیشه به بقیه بگم همه عین خلا نگام میکنن🙈 الان میگم حتما وقتی تکوناش رو حس کنم دیگه باور میکنم، بازم والا بعید میدونم.... 

بعد این همه داستان برای بارداری، فکر کنم حالا باید برم بدم مغزمو درمان کنن😅😅😅

سلام بچه هاخوبین چ خبراز شوره جون خونریزی کرده بود نی نیش خوبه؟ عزیزم خیلی خوشحال شدم ک سلفری سالم ...

سلام عزیزم نی نی خوبه ولی خونریزی زیاده با هماتوم بزرگ. استراحت مطلق دادن.

خدایا شکرت
به نظرتون چرا نشد.استراحتم زیاد نبود.استرس زیاد داشتم .امکان داره رحمم مشکل داشته باشه.مشکل انعقادی ...

عزیزم خیلی متاسفم😔

ولی باور کن اینجوری نیست که تو میتونستی کاری بکنی نکردی و منفی شده! کسایی که به راحتی طبیعی باردار میشدن گاهی میان تو سیکل برای تعیین جنسیت، چند بار نمیگیره براشون

الکی تو این چند روز دنبال دلیل نباش، فقط خودتو اذیت میکنی

اگر دلت آروم میگیره و مالی برات اوکیه برای دفعه بعد آزمایش های ایمنی و انعقادی رو بده که خیالت راحت تر باشه

شیافم ایرانیه از اول، هماتوم خیلی شایعه مخصوصا تو آی وی افیا شوره جان هیچی نیست فقط وفقط استراحت کن& ...

من که خیلی لک دارم گفت اگه قرمز شد خطرناکه قهوه ایی برای قبلیه

خدایا شکرت

خانوما من الان که ازمایشم مثبت شده باید چکار کنم اخه تا الان اصلا حامله نبودم 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
عزیییزم😍😍😍 میفهمم چی میگی، از مهربونیته که چیزی نمیگی❤️ من ولی خودم همیشه میومدم اینجا باردارها ...

نه دیگه اینو نداشتیم عزیزدلم، باید کلی وسیله بخری واسش اونارو ببینی لذت ببری

واقعا از ته دلم دعای اول و آخرم تو این 9 ماه فقط واسه منتظرا بود چون از ته دل درکشون میکردم و خودم یه روزی جاشون بودم

الهی به سلامتی نینی رو بغل کنی ققنوس عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دارم ولی نمی‌خوام ادامه بدم.داغون شدم این مدت. نمی‌دونم چرا حکمتای خدافقط  با خواسته های ما جو ...

متاسفم عزیزم. یکم استراحت کن تا بتونی دوباره شروع کنی. استرس رو از خودت دور کنی. ما هر کاری بتونیم انجام می دیم ولی خدا باید بخواد ان شالله برای شما بچه های سالم و صالح کنار گذاشته باشه. ما همه این مسیرها رو رفتیم . ان شالله بزودی خبر بارداریتو میدی

خدایا شکرت
عزیز دلم خدا رو هزار بار شکر به روزای آخر رسیدی با صحت و سلامت  تو رو خدا موقع زایمان منم دعا ...

قربونت برم تینای عزیزم،من انقد دلم برات روشنه، اون روزم واسه همین ازت پرسیدم که مگه خدایی نکرده کیسه آبت کامل پاره شده، هی رفتم مقاله خوندم دیدم نشتی و سوراخ ترمیم میشه اما متاسفانه پارگی درمان نداره که خدارد هزاران بار شکر خطر ازت رد شد، من مطمئنم گل پسرت و انقد واسه داشتنش اذیت شدی به سلامتی به دنیا میاری

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
آخ آخ دقیقااااعزیزم من از اول همش میگفتم حالا برم سونو قلب ببینمش باورم میشه...بعد گفتم حالا غربال ...

منم هنوز باور نمیشه. فکر کنم دارم همین مسیر رو پیش میرم 😀

خدایا شکرت

درکت میکنم عزیزم منم دفعه آخر که منفی شدم حالم خیلی بهم ریخت به شوهرم گفتم فعلا نمی خوام انتقال بدم ۷ ماه نرفتم دیگه واسه انتقال ورزش کردم رفتم بیرون و دور زدم هر روز پیاده روی کردم و کارایی که دوست داشتم بعد که حالم خوب شد دوباره رفتم شما هم چند ماه بخودت استراحت بده میدونم الان چه حالی داری

چندمین انتقالت بود؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی عزیزم خیلی دعام کم تو دلت خیلی پاکه😘😘😘😘خداروشکر ک نی نی خوبه😍😍

دورت بگردم هممون بنده روسیاه خدا هستیم 

چشم حتما دعا کردن کمترین کاریه که میتونیم درحق همدیگه بکنیم به شرط لیاقت حتما حتما دعاگوت هستم سرنماز وقرآن خوندن حتما یادت میکنم دورت بگردم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍