2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
تعیین جنسیت میخای انجام بدی ؟ من ابن سینا رفتم اگه سوالی داشتی در خدمتم

نه عزیزم واسه ژنتیکی ، حدودا چقدر هزینه میشه ، پی جی دی چند؟

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم کسی بوده قبل انتقال جنین قرص کابرلین برای پرولاکتین خورده باشه. لطفا اگه اطلاعی دارید به ...

سارا جون  دو روز دست و پام حس خواب رفتگی داره انگار مور مور میشه من فقط مکمل کلسیم به داروهام اضافه کردم ممکنه بخاطر اون باشه زنگ زدم اورژانس گفت به پزشکت اطلاع بده زنگ زدم زایشگاه ماما اونجا هم چیزی نمی دونست. این حس رفته رو مخم دیگه

خدایا شکرت
عزیزم جنین شما بلاست بوده؟ بی بی چک شما روز چندم دو‌خط شد؟ علاعمی داشتین قبل از مثبت شدن؟

جنین من ۳ روزه بود. من بعد آزمایش بی بی چک زدم برای یادگاری 😀 فقط کمر درد بود  که دائمی بود اوایل گرمم بود هفته دوم یخ میکردم. چیز خاص دیگه ایی یادم نیست یادمه چند روز اول زیر دلم حالت اپاسم داشت که احتمالا  بخاطر اون دستگاه که رحمو باز کردن بود

خدایا شکرت
کاربر تیناگلی نیلدا سیلویا ۲۴۸ لطفا پست بالامو بخونید حوابمو بدید

ورزش کن حتما ماساژ رحم انجام بده گرمی بخور از همه مهمتر استرس کنترل کن و زود بخواب ...من روز انتقال ۳ساعت قبل کیسه ابگرم گذاشتم رو رحمم و ماساژ دادم قبل انتقالم حرکات ورزشی رفتم تو سالن انتظار مرکز 😁😁😁مخصوصا گفتن حرکت پروانه برای خونرسانی  ...بعد انتقال هم لباس عوض نکردم یکسره اومدم دسشویی فرنگی و بعدم تو ماشین  ۲ساعت بی حرکت  روی تخت بودیم اولش البته   بعد انتقال  هم ساندویج سیب زمینی و تخم مرغ ابپز خوردم کامل داراز کش تا ۴ساعت تقریبا که رسیدم خونه بعدم فقط برا دسشویی و نماز بلند شدم گاهی یکم تو خونه راه می رفتم نشاسته و غذای نشاسته دار خیلی می خوردم و در کنار انجیر خیس خورده هم خوردم ...فیلم طنز نگاه می کردم قران می خوندم تا ۹روز هم حموم نرفتم😝😝😝تازه سرما خوردم کلی عطسه شدید  از روز ۹ هم سر کار رفتم ....  گاهی یکم ظرف می شستم کار دیگه ای نکردم ولی خدا بخواد میشه پس همه چیو بسپار به خودش خدا شادت کنه ان شاءالله ...

به من امپول هم داده. روزي ٢ تا امپول پروژسترون و دوتا شياف تا ١٠ روز. بعد از ١٠ روز هم بجاي امپول رو ...

ببین من به همه میگم اون کاری رو بکن که دلت رو آروم کنه، چون استرس خیلی تاثیر داره

ولی عوض کردن دکتر بلافاصله بعد انتقال شاید خیلی ایده خوبی نباشه، چون مثلا الان داروهات به نسبت بیشتر به نظر میاد، مخصوصا استرادیول ات. بعد دکترت یه سابقه از تو میدونه که چرا اینجوری دارو داده، ولی بری یه دکتر دیگه، بدون اطلاع از سابقه ات باید تصمیم بگیره.

مثلا اگر دلت طاقت میاره به نظرم حداقل دو ماهی صبر کن داروها یه کم کمتر بشه، جای نینی سفت بشه، بعد دکتر رو عوض کن

سارا جون  دو روز دست و پام حس خواب رفتگی داره انگار مور مور میشه من فقط مکمل کلسیم به داروهام ا ...

استرسی بهت وارد نشده من استرس میشم اینجوری میشم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من از دیجی کالا گرفتم عزیزم، آره نوارشم من تاحالا دوتا 50 تا گرفتم هم دیجی کالا داره هم تجهیزات پزشک ...

خیلی ممنونم نیلدا جون😘

وای من تیکرت رو میبینم فکر میکنم به زودی نی نی رو میگیری بغلت ها، اصلا یه جوری دلم قنج میره😍😍😍 ایشالا زایمان راحتی داشته باشی عزیزم❤️

انوکسا هم میزنی ؟ من دوتا امپول داده پروژسترون همش کمر درد دارم شاید خودم یه شیاف اضافه کنم

اره انوکسا هم میزنم. 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚