2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045641 بازدید | 684477 پست
۶ تا تععین کردم ۵ تا دختر یه پسر بود 😅۱۲ تا دیگه جنین دارم 

يكبار تخمك كشي كردي؟

داروي تخمك كشي گونال بوده؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
خودتون راحت باردار ميشين؟  منم تعيين جنسيت كردم. از ١٠ تا جنين فقط ٢ تا پسر بود

دوتا رو انتقال دادی پیش کی انجام دادی؟ من خودم مشکل ندارم شوهرم هم اصلا مشکل نداره ۵ سال پیش طبیعی باردار شدم خارج از رحمی بود عمل باز انجام دادم و لوله سمت راستم رو از دست دادم خیلی اذیت شدم داغون شدم . بخاطر همین همش ترس داشتم طبیعی اقدام کنم ۴سال پیش رفتم ابن سینا اونا حتی گفتن برو مشکل نداری طبیعی باردار میشی گفتم نه فقط ای وی اف میخام انجام بدم حتی اول گفتن ای یو ای کن خودم قبول نکردم گفتم به تواست خودم ای وی اف دیگه پانکچر شدم خداروشکر جنین زیاد و با کیفیت هم واسم تشکیل شد انتقال دادم که شد یه دخمل ناز 😍 بقیه هم فریز کردم الان دخترم ۳ سال و ۳ ماهش هست بیشتر بخاطر اینکه تنها نباشه دوباره این پروسه رو انتخاب کردم و رفتم تعیین جنسیت . تا بینم خدا به دل کوچیکش رحم میکنه مثبت بشم . ببخش طولانی شد عزیزم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

يكبار تخمك كشي كردي؟ داروي تخمك كشي گونال بوده؟

اره یه بار بود همون یه بار تخمک و جنین زیاد داشتم . اره گونال اف هم زدم یادمه ازین پن ها بود 

دوتا رو انتقال دادی پیش کی انجام دادی؟ من خودم مشکل ندارم شوهرم هم اصلا مشکل نداره ۵ سال پیش طبیعی ب ...

خدا دخترت رو برات نگه داره. 

بارداري قبلي انتقال اول مثبت شد؟ 

انشاالله الان هم مثبتين🙏🏽

من تهران نيستم نيستم. شيرازم. 

اره دوتا رو انتقال دادم. 

دکترم ظفر دوست بود ابن سینا . چند اارو تععین جنسیت کردم یه پسر توشون بود . یه دختر ۳ ساله دارم

تو بارداري قبلتون هم دكترتون ظفردوست بود؟

@ماشالا   سلام عزیزم خوبی بسلامتی جواب سلفریتو گرفتی الهی که الان غرق شادی باشی گلم بیا به ما ...

عزیزم شما از پروانه جون خبر ندارین؟

بار اول دکتر موسی پور جهاد دانشگاهی رفتم که ۱۲ تخمک بدون جنین بار دوم دکتر حمدی رفتم مرکز میلاد ۲۰ ...

نگفتن چرا جنین تشکیل نشد‌؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اره واقعا ایشالا ؛ همش از صبه تووو فکرشم صدبار اومدم منشنش کنم😂😂

ایشالا میاد با خبرای خوب شادمون میکنه 

من که استراحت مطلقم کاری جز گوشی دست گرفتن ندارم 

هی تند تند میام سر میزنم به تاپیک😁

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
دکترم ظفر دوست بود ابن سینا . چند اارو تععین جنسیت کردم یه پسر توشون بود . یه دختر ۳ ساله دارم 

عزیزم انشالا گلپسرت اون تو جا خوش کرده و مثبته🤩

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

عزیزم شما ویتامین د رو چطور میخورین؟ 

خدا دخترت رو برات نگه داره.  بارداري قبلي انتقال اول مثبت شد؟  انشاالله الان هم مثبتين🙏 ...

اره بار اول مثبت شد ممنون عزیزم ‌ شما بار چندمه شماهم دختر داری پسر میخای 

تو بارداري قبلتون هم دكترتون ظفردوست بود؟

والا چند بار عوض شد دکترم ایتسری هم چند بار عوض شد بخاطر رفت و امدم هر سری دکترم یکی نبود منم واسم مهم نبود