2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045617 بازدید | 684476 پست

بچه ها من رفته بودم برای غربالگری اول دکتر بهم گفت فولیک اسید قطع شه بهم مکمل داده اما یادم رفت بپرسم الان باید بازم ویتامین d3 بخورم یا نه ؟؟؟؟ الان قطع کنم ویتامین d3 رو؟؟؟؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
😂😂آره بدنم دچار شوک فرهنگی شده☺️😋 نه دستگاهشو ندارم به نظرت بگیرم ؟ 

مبلغی نداره، بین اون همه هزینه ای که میکنیم اصلا به چشم نمیاد، من 300 تومنیشو گرفتم،البته اگه واقعا تو خانوادتون داشتید دیابت رو، وگرنه تو بارداری 2 بار قندت با آزمایش چک میشه اگه خودت رعایت میکنی و سابقه دیابت نداشتید نیاز نیست

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبلغی نداره، بین اون همه هزینه ای که میکنیم اصلا به چشم نمیاد، من 300 تومنیشو گرفتم،البته اگه ...

نیلدا جون خوبی

الهی قربونت برم تیکرت رو ببین اخه💝💝💝💝 ای جانم مبارکه یادت نره منو ویژه دعا کنی

چقد ذوق کردم تیکرت رو دیدم ها

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
آره عزیزم.انشالله اگه بچه همه چیزش کامل شده بود دکتر برات ۸ نوبت بزنه وگرنه دیگه چیزی نمونده تحمل کن ...

من فکر میکنم آندومتریوزمه ندا جون، چون اون موقع که رفتم کلینیک آندومتریوز ابن سینا اونجا معاینه شدم دقیقا همین درد و دقیقا همین قسمت واژنم داشتم. میگم شاید بچه الان سرش نزدیک کیستامه به اونا فشار میاره نمیدونم

اخی پس خیلی باهام فاصله نداری ایشالله به سلامتی به دنیا بیاریش 

آره اگه این درد و نداشتم تحمل میکردم اما واقعا برام قابل تحمل نیست آستانه دردمم بالاس

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نیلدا جون خوبی الهی قربونت برم تیکرت رو ببین اخه💝💝💝💝 ای جانم مبارکه یادت نره منو ویژه دعا کنی ...

قربونت برم مگه جز دعا واسه شما عزیزای دلم کار دیگه ای هم دارم؟ همش دست به دعام برای تک تکتون که معجزه خدا نصیبتون بشه و خلاص شید از این همه دارو و هزینه. بخدا دلم برات خیلی روشنه، اونسریم بهت گفتم بیبی چک الکی مثبت نمیشه تو سری پیشم مثبت شده بودی اما خدا نخواست بمونه اما اینبار میمونه برات من مطمئنم. ایشالله که کلی جنین برات تشکیل شه و با اولین انتقالت یه دوقلو بهت بده که یهویی جبران کنه برات

قربونت برم مگه جز دعا واسه شما عزیزای دلم کار دیگه ای هم دارم؟ همش دست به دعام برای تک تکتون که معجز ...

قربون قلب مهربونت عزیزدلم

انشالله که همینطور بشه

ممنون ازت🥰

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
 مبلغی نداره، بین اون همه هزینه ای که میکنیم اصلا به چشم نمیاد، من 300 تومنیشو گرفتم،البته اگه ...

نه من کل خانواده پدریم دیابت و پدرم از همین دیابت فوت شد 😔 پس بگیرم حتما مرسی عزیزم

[QUOTE=219475238][QUOTE=219460398]نه تا تخمک داره احتمالا هر نه تام اگه شوهرت سالمه جنین میشه [/QUOTEچی بگم والا توکل،،،، انشاالله 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
قربونت برم مگه جز دعا واسه شما عزیزای دلم کار دیگه ای هم دارم؟ همش دست به دعام برای تک تکتون که معجز ...

دعاهای شما باردارا معجزه میکنه واقعا خصوصا که  درد ماهارم کشیدید 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
واقعا بعضی اتفاقا وقتی میوفته ادم شوک میشه! فککن اخرین بار دکترم گفت درسته به ظاهر رحمت مشکل نداره ا ...

با دی اف ای هفتا دو هشت  یعنی طبیعی باردار شدی عزیزم

بچه‌ها چقدر ناراحت شدم چندتا از دوستان که انتقال شون از من جلوتر بود منفی شدن.انشاالله به زودی طبیعی باردار بشید.

جنینم بلاست بوده به نظرتون روز دوازده برم آزمایش نشون میده؟خیلی ناامیدم  می‌خوام زودتر تکلیفم روشن بشه.

مامانای باردار با تو دلی های پاکتون برام دعا کنید