2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
شاید دوماه  ...واقعا هرچی فکرمیکنم یادم نمیاد اسم کاربریشون

بذار بگردم ببینم پیداش میکنم خودمم اعصابم خورد شد که یادم نمیاد. بیا اینم از حافظه من 🤭

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کیا تا حالا انتقال منفی داشتن؟ پهلوی راست من روز 4 از ظهر تا عصر تیر کشید هر وقت هم بعد اپن ...

من دوباری که انتقال دادم و منفی شدم هر علائمی که بگی داشتم حتی حالت تهوع همش به خاطر داروهاس عزیزم حالا صبر کن تا روز ازمایشت ایشالا مامان شدی

میگن واژینال بهتره اما هرکدوم راحتتری  🥶

هیوا جان سلام جواب سلفری من آماده نشده هااا هنوز دیروزم زنگ زدم گفت ۱۰ روز کاری طول میکشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
هیوا جان سلام جواب سلفری من آماده نشده هااا هنوز دیروزم زنگ زدم گفت ۱۰ روز کاری طول میکشه 

اا جدی؟ میگم دوستای منم ده روز طول کشید اما من شش روز 

عجله نکن عزیزم همه چی خوبه نگران نباش❤️وقتی تیغه بینی و دیده یعنی اوکیه

سلام دوستان گلم تروخدا هر کس هر اطلاعی دار دراختیار من بذار 

خاله من بعداز ۵سال با iuiباردار شده و الان خونه ما هست 

۱۹هفته و۴روز بود که سونو آنومالی داد گفت رشد جنین ۱۰روز عقب هست وزد ۱۸هفته و ۳ روز 

گفت فشارشریان رحمی بالاست 

هفته ۲۱سونو داد گفت انگار جنین خیلی ریز هست وانگار مشکل اسکلتی دار 

آمنیوسنتز داد نرمال بود 

الان هفته ۲۳هست ۲۰۰گرمه و دکتر میگه انگار مشکل اسکلتی داره و احتمال کوتولگی 

میگه باید سقط کنی غیرقانونی 

خالم خیلی دودل و ناراحته 

کسی تجربه ای دار؟

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

سلام عزیزم اره دوقلو سختی که هر بارداری سخته ولی خوب دوقلویی هم استراحتش خیلی بیشتره هم فشاری که ...

سلام عزیزم واقعاخیلی شیرینه خیلی حس خوبی میده خیلی ذوق دارم باورم نمیشه

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....