2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
بيمارستان آبان انجام دادن برام. من واقعا دوسش دارم، خيلي با حوصله و دقيقه، كوچكترين چيزا رو يادداشت ...

بارداریتون مبارک باشه عزیزم.

در دقتشون شکی نیس اما یه کم ارتباط گرفتن باهاشون برام سخته.

هزینه پانکچرتون چقدر شد؟

چندتا جنین داشتین؟ مشکل خاصی بود که دفعات اول و دوم نشد؟

دوستای قشنگم عزیزای دلم خیلی خوشحالم که شماها رو دارم ندیدمتون ولی بهمتون یه حس قلبی دارم خواهرانه.. ...

خدایااااااااااااا شکرت خدایا هزار بار شکر 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم، خوبی؟ چه خبر؟پسر نازت خوبه؟ چرا نمیای دیگه سایت؟ بابا دلمون برات تنگ شده بیا یه خبر از خودت بده، کی برات تاریخ زایمان گذاشته؟ 

@barana1366    

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دوستای قشنگم عزیزای دلم خیلی خوشحالم که شماها رو دارم ندیدمتون ولی بهمتون یه حس قلبی دارم خواهرانه.. ...

تیناجون یعنی دیگه لازم نیست سقط کنی؟ درست متوجه شدم خدایا شکرت خیلی خوشحال شدم برات الهی شکرخیلی مراقب خودت وکوچولوت باش خداروشکرکه بخیرگذشت عزیزدلم استراحت داشته باش

تیناجون یعنی دیگه لازم نیست سقط کنی؟ درست متوجه شدم خدایا شکرت خیلی خوشحال شدم برات الهی شکرخیلی مرا ...

والا فعلا گفتن رحم عفونت نکنه نیاز نیست سقط کنی وضعیتم خوب بود چون جنین هم سونوش اوکی بود مرخص کردن 

گفتن نشتی کیسه آب ممکنه ترمیم بشه 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

وای خداروشکرررررررررر خداروشکررررررررر عزیزم 😍😍😍😍😍😍😍از دیروزه دست به دعام برات عزیزم ❤️❤️❤️❤️

سلام من ذخیره تخمکم 3دهم دکتر بهم گفته ای وی اف باید بکنی ولی بگیر نگیر داره گفت اگه تخمک تشکیل ندی باید تخمک اهدایی بگیری ک منم عمرا تخم اهدایی بگیرم .قبل بعد انتقال چیکار گنم ک بگیره .دکترم مهرنوش امیری (تهران)

Nafas

الهی هزار مرتبه شکر.خبر حال خوبت اونقدر خوشحالم کرد انگار آزمایش بارداریم مثبت بشه.عزیزم خیلی خیلی مراقب خودت باش

به خدا خودم کلی گریه کردم الان برات اینقد از دیروز ناراحت بودم که نگو. قربون دلت بشم من 

عزیزمی 

نمیدونی توی چه برزخی بودم این ۳ روز

عزیزم من پرگنا استفاده نکردم اصلا نمیدونم تداخل دارن یا نه 

مرسی عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
وای خداروشکرررررررررر خداروشکررررررررر عزیزم 😍😍😍😍😍😍😍از دیروزه دست به دعام برات عزیزم ❤️❤️❤️❤️

قربونت برم عزیزم دعاهای شما مستجاب شد 

دعا کنید رحمم عفونت نکنه تا بتونم بچمو حفظ کنم🥺🥺