2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
ایشالا جوابش بهترین باشه برات😙 چه جالب من ب خاطر خونریزی خیلی وقته مقعدی میذارم عزیزم یعنی تو خو ...

اگه خونریزی شدیده نه، چون باعث التهاب میشه اما اگه در حد لکه قهوه ایه مشکلی نیست واژینال بذارید خیلی خیلی بهتره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
فدات بشم مهربون الهی خیلی زود خدا برات معجزه میکنه وشما میای از شیرینی ولذتای بارداریت برامون میگی آ ...

قربووونت برم عشقم. ان شاالله با دعاهای شما. امروز صبح باز خواب نی نی میدیدم  

توکل ب خودش

ان شاالله شمام و همه مامانای گل صحیح و سلامت بارشونو زمین بذارن و بیان از شیطونیای وروجکا بگن  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها هر کی پیاممو میدونه جواب بده لطفا.

چرا دکتر برای من فقط آنوکسا گفت میده واسه انتقال ولی آسپرین نداده بهشم گفتم گفت آنوکسا کافیه چرااااا

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الائه جان احوالت چطوره ، بهتر شدی ؟

قربونت برم عزیزم. شکر خدا خیییلی خوبم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم الان بهترین فرصته برای کتاب خوندن و فیلم دیدن🥰🥰🥰لذت ببر از این دوران تنهایی

اره دارم همین کارو می کنم  . اپلیکیشن طاقچه رو هم نصب کردم کلی کتاب می خونم. با حاله. ولی خب بازم ادم وقت زیاد میاره.

البته کلییییییی درسم ریخته سرما. ولی خیلی نمیتونم با لپتاپ ور برم. سردرد میشم شدید

وزن کم کردنت اصلا مهم نیست نگران نباش چون نینی وزن میگیره منم اوایل 3 کیلو کم کردم بعد باز بچه وزن م ...

هربار میرم سونو میگه وزنش اوکیه نرماله .خیلی جالبه من قبل بارداری تیروییدم ۲ بود نرمال این سری اخر دادم به صدم رسید دکتر گفت داره میره پرکاری چون تهوع داری و مواد بهت نمیرسه و هورمون و اینا پس احتمالا برا همینه شاید وزنم زیاد نمیشه! اگه پرکار شیم بعد زایمانم روومون میمونه؟؟ 

قبل بارداری والا پیتزارو هم با ترشی میخوردم اینقد دوووس داشتم اما الان اصلا میلم بهش نیست فقط تنها چیزی که دووس دارم پاستیله با یکم شیرینی وگرنه کل روز دهنم بستس بهزور چارتا دونه بادوم میخورم

ببخشید الان موز خوردم اینقد عق زدم مردم یعنی

باز میگم شکر با این امپولا نمیاد بالا

حال عمومی بهتر شده؟  این ها همه میگذره عزیزم روحیتو قوی کن

اره شوره جون. اون اذیتا خدارو هزاران بار شکر خیییلی زود تموم شد. ان شالله فردا پس ردا قراره دوباره برم دکتر ببینیم چی میگه.

راستی من هنوز پریود نشدم. الان 15 روزه که استرادیول رو قطع کردم و دو روزم از موعد پری گذشته. نمیدونم چیکار کنم. همین جوری منتظر بمونم یا چی.

البته کاریم از دستم بر نمیاد قرنطینه ام تموم بشه ی سر میرم مرکز ولی الان کاری ازم برنمیاد

بچه ها هر کی پیاممو میدونه جواب بده لطفا. چرا دکتر برای من فقط آنوکسا گفت میده واسه انتقال ولی آسپر ...

نمیدونم عزیزم. برا ارامش خودت حتما اون روز بپرس از دکتر.برا من اگه اشتباه نکنم تو قبلی هم اسپرین داده بود ولی انوکسا این دفعه اضافه شد

وزن کم کردنت اصلا مهم نیست نگران نباش چون نینی وزن میگیره منم اوایل 3 کیلو کم کردم بعد باز بچه وزن م ...

مکملم که پرگنالایف میخورم و فولیک اسید و ویتامین د که اون پرگانالایف و به زور نگه میداره

ایشالا جوابش بهترین باشه برات😙 چه جالب من ب خاطر خونریزی خیلی وقته مقعدی میذارم عزیزم یعنی تو خو ...

انشاءالله 

والا برا اینکه دهانه رحم بسته بمونه نیلدا جون گفت دکترش اینجوری گفته ولی در کل فکر نمیکنم مشکلی باشه تو لکه بینی هم واژینال بذاری

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها هر کی پیاممو میدونه جواب بده لطفا. چرا دکتر برای من فقط آنوکسا گفت میده واسه انتقال ولی آسپر ...

من دوبار انتقال دادم بار اول فقط اسپرین داشتم بار دوم فقط انوکسا! فککنم ربطی نداشته باشه به خود دکتر ه

بچه های انتقالی از روز ۱۴ آذر به بعد تصمیم دارید زودتر  بی بی چک بزنید یا برید آزمایش بتا بدید ؟؟؟ 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
من دوبار انتقال دادم بار اول فقط اسپرین داشتم بار دوم فقط انوکسا! فککنم ربطی نداشته باشه به خود دکتر ...

خدا خیرت بده عزیزم‌مرسی یکم گفتم استرس بگیرم اینقد بی خیال نباشم 😁😁

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤