2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام دوستان خوبید ؟من امروز وارد ۱۰ هفته شدم نمی دونم چرا حس میکنم علایمم کم شده درد سینه هام تهوع س ...

عزیزم منم دقیقا ده هفته بودم همینطوری شدم کلییی گریه کردم ولی دو سه روز بعد دوباره علائمم برگشت تو تاپیکامم هست فکر کنم

بخودت استرس نده عزیزم طبیعیه علائم میاد و میره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ناراحتم نمی دونم چی کار کنم 

اصلا ناراحت نباش عزیزم ، خدا خودش داده اون موقع که انتظارشو نداشتی خودشم‌ مواظبشه ،فقط به خودت استرس نده

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
شماره جنین شناس یا شماره ای که باهاش زنگ زدی داری وقت گرفتن چجوریه ، غلط میکنن  یکی جنینش کم می ...

من به اين شماره زنگ زدم 82499775ساعت 1-2 تماس بگير بگو مي خواي از دكتر حسيني وقت بگيري.

درست ميگي اصلا معلوم نيست چيكار ميكنن ولي من سعي ميكنم اطمنان كنم چون كاري از ما بر نمياد و در غير اينصورت اين فكرها خيلي برامون استرس ايجاد ميكنه.به نظرم اينجوري فكر كن كه اونا بهترين كار رو برامون انجام ميدن.

من رفتم با جنين شناس صحبت كردم ولي به نتيجه خاصي نرسيدم

سارا جون پیامم خوندی ؟بالا نوشتم میشه بخونی 

اره عزیزم خوندم

یادمه یه روز علائمم قطع شد شب منو شوهرم دوتایی نشستیم گریه میکردیم😂

نصفه شب می خواستم برم سونو شوهرم گفت وایستا صبح 

صبح شد دوباره تهوعم برگشت 

اصلا خودتو اذیت نکن 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عه توروخدا ؟ممنون جواب دادی دلم داشت می ترکید....

اره عزیزم اصلا نترس

استرس از همه چیز بدتره

اصلا ناراحت نباش عزیزم ، خدا خودش داده اون موقع که انتظارشو نداشتی خودشم‌ مواظبشه ،فقط به خودت استرس ...

اره بخدا من فقط با یه جنین .. و به قول دکتر با این وضع تخمدان و رحم ..این برام‌یه معجزه بود  

خب پس چرا اگه اثر همون امپول داره از اول شیاف نمیدن؟

آمپول زمانی که لکه بینی زیاد باشه واجبه من بارداری اولم ۴ ماه آمپول زدم ولی اگه لکه بینی نداری شیاف هم خوبه 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

بچه ها ی انتقالی یه سوال روز ۷ انتقال دچار کمردرد شدید و خواب آلودگی زیاد شدم یعنی فقط چرت میزنم  ممکنه عوارض پروژسترون باشه شما چه علامی دارید؟؟؟؟  

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍