2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
من سی دی مارکر ۱۶و۵۶وhlaو آنتی تی پی اودادم .بیمارستان بقیه الله کلا شد ۱۷هزار

چقدر خوب . انشالله جوابشونم خوبه

رکسانا جون شما دارهای تقویتیم دکتر مینویسه با بیمه حساب میشه برات ؟ برا کاریوتایپ رفتم بیمه ، یه آقایی اونجا بود میگفت  مکمل دکتر  مینویسه ، بیمه بعدش یه مقداریشو بهم‌پس میده 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بیمه نیروهای مسلحم‌. مکملمونم کوثر

والا منم چند روز پیش آزمایس ایدز و هپاتیت c ,b , پرولاکتین و CBC و ‌..... رو از آزمایشگاه مرکزی دادم شد ۱ میلیون و صد . از من ۴۰۰ هزار گرفت

منم بیمه نیروهای مسلحم‌. مکملمونم کوثر

من مثلا الان هیستروسکپی شدم پرونده بیمارستان مونم بردم بادستور پزشک گفتن ۴۰تا۷۰درصد پس میدن.تو کجامیخوای ای وی اف کنی؟ ابن سینا بانیروهای مسلح قرارداد داره.هرجای دیگه هم ک انجام دادی پرونده تخم کشی و انتقال جنینت بادستور پزشکت رو ببری بیمه ۴۰تا۷۰درصدشو پس میده.منتها من چون تخمک اهدائی گرفتم شاملم نشد اینا

والا منم چند روز پیش آزمایس ایدز و هپاتیت c ,b , پرولاکتین و CBC و ‌..... رو از آزمایشگاه مرکزی دادم ...

اووووه چ خبره دختر برو بیمارستانای نیروهای مسلح خودشون بدا.من اینایی ک میگی یه بیمارستان تو نازی اباد دادم شد ۱۸۰هزار ک اگر میرفتم بیمارستان نیروهای مسلح خیلی کمتر میشد

عزیزم کی انتقال داری بسلامتی ؟

احتمالا تاخرهفته بعد پری میشم دیگه انتقالم احتمالا بشه ۷دی ب اونور توروخدا خیلی دعام کن اخرین جنینامه .تواین شهرغریب هیشکیم ندارم  انقد هرروز اومدم و رفتم ک دیگه امروز خواستم ب خدا غربزنم یه لحظه مکث کردم و گفتم شکرت

احتمالا تاخرهفته بعد پری میشم دیگه انتقالم احتمالا بشه ۷دی ب اونور توروخدا خیلی دعام کن اخرین جنینام ...

بسلامتی انشالله . چشم عزیزم انشالله که نی نی هات میچسبن به دلت . توکل بخدا  هر وقتی دلت گرفت دعای توسل بخون

من مثلا الان هیستروسکپی شدم پرونده بیمارستان مونم بردم بادستور پزشک گفتن ۴۰تا۷۰درصد پس میدن.تو کجامی ...

من دکترم فقط بیمارستان عرفان میره . که اونجام طرف قرارداد نیست .‌مگه بعدش ببرم بیمه . 

اووووه چ خبره دختر برو بیمارستانای نیروهای مسلح خودشون بدا.من اینایی ک میگی یه بیمارستان تو نازی ابا ...

دور بود بهم . کرجم . چند روز پشت سر هم رفتیم دکتر و اومدیم با اینکه صندلی پشت میخوابید ولی خیلی خسته شد . 

حتما عزیزم باهاش کنار اومدم تقریبا دیگه شده راست میگی نمیخوام این که هست و فدای اونی که رفته کنم همه ...

سخته عزیزم آدم دلبسته میشه عوض خدا یکی یدونت رو‌ سفت نگه داره گلم انشالا بخوشی و راحتی بغلش بگیری 

عزیزم چرا برا من تیغه بینی و نزد؟ نوشته از nb از غربالگری ۳ماه اول حذف شده

نمیدونم والا حتما مدل اون سونوگرافی اونجوری بوده بد به دلت راه نده عزیزم خدایی نکرده اگه مشکلی بود صددرصد بهت میگفتن البته الان دیگه عدد نمیزنن فقط یه کلمه انگلیسی میزنن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزان ،من روز۱۳,انتقالم جنینام سه روزه بودن ، بنظرتون بی بی چک نشون میده ؟یا صبرکنم شنبه برم ا ...

شما کجا انتقال داده بودی؟ من که نزدم خاطره خوبی ندارم

خدایا شکرت