2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
قربونت برم که انقدر بهم انرژی دادی خودمم همین فکرو میکنم،نمیدونم والا خدا هم فکر کنم الان منو می ...

انشالا ک روشنایی دلت ب همه جای زندگیتم میاد ب رودی

اخه همه سلولا ک اسیب ندیدن،گیرم نصف سلولا اسیب دیدن

هنوز میلیاردها سلول مولد و سالم وحود داره ک خیلی کارا ازشون برمیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنبلی ندارم  در حد چند تا پودر و قرصی که خود مرکز داده بود

سه ماه قبل ، هم اسپرم هم تخمک  باید تقویت بشن

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
وای راست میگی . بخدا بخاطر یه قرص تاموکسیفن گفت اصلا نیا . تازه گفت تا دوهفته نیا با دکتر ائورولوژ م ...

کاریوتاپ میخواین بدین؟ حتما دوباره بپرسین اخه ژنتیک که با چیزی عوض نمیشه شرایط خاصی بخواد🤔 مثل اثرنگشته مختص هر فرد

خدایا شکرت
عزیزم مگه چندوقته ک جنینات فریز بودن و اینکه گریدشون چی بود ک ازبین رفتن

سام عزیزم توهیستروشدی خوبی؟ من کمردرد شدید گرفتم ازدیروز... درواقع کمرم نیستا پشت رحمم هست دردش میزنه به اونجا انگاری

پاپیون  کاریوتاپ و جای خوب برو  ببین مرکزت کجا رو معرفی میکنه من رفتم کیلینیک امید 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
کاریوتاپ میخواین بدین؟ حتما دوباره بپرسین اخه ژنتیک که با چیزی عوض نمیشه شرایط خاصی بخواد🤔 مثل اثرن ...

آره قربونت برم . صبح همسرم گفت زنگ بزنیم بپرسیم با اینکه راجع بهش تو اینترنت سرچ‌کرده بودیم . گفتن نیاین 

مطمعنم‌که بی ربطه

خدای من خدای معجزه هاست . 
پاپیون  کاریوتاپ و جای خوب برو  ببین مرکزت کجا رو معرفی میکنه من رفتم کیلینیک امید

چشم‌عزیزم‌. دکترم فقط بیمارستان عرفان رو قبول داره . گفت جنین شناس عرفان ، کاریوتایپ‌ جای دیگه ای رو قبول نداره

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه ها من شاید تا هفت روز دیگه پریود بشم ، میخام شوهرم بیشتر تقویتی بخوره اگه قرار باشه بریم تو سیکل تخمککشی ، میتونم ده شب پروژسترون بخورم تا عقب بیفته پریودیم 

نیلو جون عزیزم یادمه قبلا راجع به پی جی دی باهم حرف میزدیم یهو بعده هیستروت اندومترت و نازک کرده؟ یا ...

اره قربونت برم 

والا پارسال آذر کورتاژ شدم که این مشکل دقیقا بعد از کورتاژ برام پیش اومد

ربطی به هیسترو نداره،هیسترو کردم که درواقع بتونم کمک کنم آندومتر شاید بتونه راحت تر رشد کنه(با برداشتن چسبندگیها) 

وای چقدر خوب،دعا کن که مشکل منم حل شه بتونم انتقال بدم

خیلی درد بزرگیه خودت تجسمش کردی میدونی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بله عزیزم

عزیزم یه سوال هزینه غربالگری مرحله دوم چقددادین ؟نیازبه ناشتایی داره؟چرادکترواسه من ۱۷هفته نوشته ازمایشمومیشم ۱۷هفته و۳روز

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
شما چجوری متوجه شدی قندت رفته بالا؟ علایم اینا داشتی؟  دستگاه ندارم بنظرت بخرم؟

من تحت نظر مرکز بهداشتم بودم به خاطر واکسنای بچه

اونجا گفتن یه آزمایش خون باید تو هفته 30 بدید که اتفاقا رایگانم بود خودشون تو مرکز انجام میدادن، ولی از علایمش من فقط تشنگی و عطش رو داشتم، هرچی آب میخوردم بازم تشنم بود

والا دستگاهش تو دیجی کالا هست از 200 تومن داره تا 1 تومن من همون سیصد و خورده ای رو گرفتم که قلمم داره با 50 نوار تست، این همه هزینه میکنیم اینا پیشش هیچه واقعا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️