2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
اره شهرستان انجام دادم اره منم به خودم همینارو میگم آخه میدونی دوماه بعد از هیستروسکوپی آندومترم ا ...

عزیزم شمام بعد هیسترو ضخامتت بالا نرفته؟؟؟ الان یکی از بچه ها کفت بعد هیسترو ضخامت بالا نرفته منم تازه برا بار دوم هیسترو کردم الان نگران شدم😭

اتفاقا جدیدا خیلی خیلی کم آب میخورم اصلا تشنم نمیشه  انشاءالله که هرچیه خیر باشه عزیزم

تا میتونی آب بخور . خیییلی زیاد . همون دوستم آب از کیسه آبش برای نمونه برداشتن ، بعدش که سونو داد گفتن آب دور جنین‌کمه . چقدر سرم زد و سونو  رفت تا یکم بهتر شد . زیادددد اب بخور

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تا جایی که من میدونم نیازی نیست.....  تست ژنتیکه ربطی نباید داشته باشه.....

مرسی عزیزم‌. ممنون که جوابمونو میدین . انشالله خدا جوجه هاتو برات نگه داره سالم و سلامت

بخوردختر کاریوتایپ اصلاناشتانمیخواد😘😘😘

رکسانا جون دیروز همسرم قرص تاموکسیفن رو استفاده کرده بود . امروز زنگ زدیم عرفان  ، گفت فعلا نیا برای آزمایش بزار چند روز بگذره . میگم زینک ومولتی  ویتامینم استفاده نکنه ؟

سارا دعا کن واسم،دلم خیلی گرفته

نیلو‌جون حتما جواب میگیری عزیزم سنت کمه عجله نکن گلم چند ماه به خودت و بدنت فرصت بده استرس رو بزار کنار میدونی استرس بیشتر از همه رو هورمونها و رحم و تخمدان اثر داره شک نکن که جواب خوب میگیری

عزیزم شمام بعد هیسترو ضخامتت بالا نرفته؟؟؟ الان یکی از بچه ها کفت بعد هیسترو ضخامت بالا نرفته منم تا ...

من کلا از اول مشکلم بالا نرفتن ضخامت بود

چند بار که سیکلم کنسل شد دکترا گفتن چسبندگی داری رفتم هیسترو کردم یه چسبندگی خفیف داشتم اونو قیچی کردن و برداشتن و خراشم دادن

الان دیگه کلا بالا نمیره

بهم پیشنهاد رحم جایگزین دادن

اما فعلا میخوام سعیمو بکنم

شما برا چی هیسترو شدین؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نیلو‌جون حتما جواب میگیری عزیزم سنت کمه عجله نکن گلم چند ماه به خودت و بدنت فرصت بده استرس رو بزار ک ...

انشالله عزیزم

با دعای شما

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
پس برو پیش همون یوسف نژاد برات دارو بده حتما اینجا چند تا از بچه ها با یوسف نژاد بودن دکتر کار بلدیه ...

سارا الان دیگه خودم اطلاعاتم انقدر بالاست

حالا خودم میخوام چند مدل سیکل رو امتحان کنم انشالله بیارمو یه بار بره بالا فقط

طوطیا جون اگه خدایی نکرده جواب ژنتیک مشکل داشت همین جنینای قبلی رو نمیشه بدید pgd تعیین سلامت کنند؟ ...

نمیدونم جنین هام بلاست فریز شدن نمیدونم میشه یا نه نپرسیدم 

ولی میگم چون فریز هستن باید بیارن بیرون ذوب کنند یه سلول بردارن دوباره فریز کنند تا جواب پی جی دی بیاد احتمالا کیفیتشون میاد پایین یا از بین میرن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نمیدونم جنین هام بلاست فریز شدن نمیدونم میشه یا نه نپرسیدم  ولی میگم چون فریز هستن باید بیارن ...

جنینت بلاست هست راحت می تونند pgd کنند، برای منم بلاست رو pgd کردن

روش کار مرکزه همینه در اصل که فریز می کنند جنینو و بعد pgd می کنند، نه خیالت راحت کیفیتش نمیاد پایین، مرکزه هم خدایی کارشون خوبه من خیلی قبولوشون دارم

جنینامو pgd کردند بعد از فریز و گفتن کیفیت همه خوبه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اره طوطیاجان بارداری قبلیم آی وی اف بود  تا قبل کورتاژ همیشه آندومتر سه خطیه بالای ۸ داشتم&nbs ...

خوردن آ اس آ هم خیلی به اندومتر کمک میکنه پیاده روی سریع کلا هر چیزی که خونرسانی به رحم بیشتر بشه انشاالله به حق فاطمه زهرا به زودی مامان بشی عزیزم 

کلا سقطت با کورتاژ بود یا واسه باقی مونده بقایا کورتاژ کردی ؟ 

کاش پیش دکتر دیگه هم بری از این ستون تا اون ستون فرجه 

نمیدونم جنین هام بلاست فریز شدن نمیدونم میشه یا نه نپرسیدم  ولی میگم چون فریز هستن باید بیارن ...

جنینای من دو روزه فریز شدن قراره ۳ روز قبل انتقال ذوب کنن

اما جنین شناس گفت کیفیتشون خوب باشه بهت قول میدم چندبارم ذوب و فریز بشن کیفیتشون پایین نمیاد

گفت انقدر این کارو برات خوب انجام میدم اصلا شک نکن

چون منم تصمیم داشتم دوباره پانکچر شم

برا شما هم باید ذوب بشه نمونه بگیرن فریز کنن دوباره موقع انتقال برات ذوب کنن

انشالله که نیازی نیست این یه بارم اتفاقی بوده شانس باهات یار نبوده و پرونده ش بسته میشه برای همیشه و جواب ژنتیکت خوب درمیاد

جنینت بلاست هست راحت می تونند pgd کنند، برای منم بلاست رو pgd کردن روش کار مرکزه همینه در اصل که فر ...

اگه بشه که خیلی خوبه چون پروسه تخمک گیری خودش زمان بره 

این قدر بی طاقت شدم که اگه میشد همین ماه میرفتم برا انتقال ولی چون سن بارداریم بالا بوده باید بگذره دکتر مددی گفت حداقل سه ماه بکذره از طرفی جواب ازمایش هم گفت سه تا شش ماه طول میکشه