2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046123 بازدید | 684499 پست
دارو که خودش نمیده اون سه تا سیکلم دکتر یوسف نژاد برام تنطیم کرده بود فک کنم خودش فقط عمل میکنه دار ...

پس برو پیش همون یوسف نژاد برات دارو بده حتما اینجا چند تا از بچه ها با یوسف نژاد بودن دکتر کار بلدیه. دلم برات خیلی روشنه نیلو جونم تو رو خدا غصه نخور مطمینم خیلی زود درست میشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاااااااممم عزیزدلم خوبی؟ واووو زایمان کردی توگل دختر؟ کی؟ من چرانفهمیدم. قدم نورسیدهات مبارک باشه ...

سلام مهربونم فدات عزیزم. اره گلم نی نیام ۳۹ روزشونه. همتونو‌ دعا کردم عزیزدلم اگر لایق باشم🥰😘

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم، من مشکلم سندروم داون نبود، برای مشخص شدن جنین از نظر تالاسمی این آزمایشو خواستن، انشاءال ...

خدارو هزار مرتبه شکر که نی نیت سالمه عزیزمم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه عزیزم روالش همونه که تکرار میکنن نگران نباش فقط آب بیشتر بخور گوشت کمتر که تا دفعه بعد پایینتر بی ...

اتفاقا جدیدا خیلی خیلی کم آب میخورم اصلا تشنم نمیشه 

انشاءالله که هرچیه خیر باشه عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره میگن سلفری تقریبا ۱۰۰٪ جنسیتش😜 ایشالا میری میدی خیالت راحت میشه عزیزم

انشاءالله

قربونت برم عزیزمی انشالا با دعای شما دوستای گلم با دل پاکتون محتاج دعام خیلی 🙏🏻🌹

الهی دورت بگردم خدارو به همین وقت اذانی قسم میدم هم شما هم نیلو جون هم طوطیا جون هم بقیه خیلی خیلی زوووود خبر بارداریتونو بهمون بدید 

پیاماتونو تو تاپیک میخونم خیلی ناراحت میشم بخدا 

نگران نباش فقط برای جیب خودشونه که خانوما بزن حتما ازمایشارو بدن بلاخره کم پول نمیگیرن که ولی بفکر ا ...

آره بخدا واقعا مسلمون نیستن که اینکارارو میکنن 

دوستان من بتام شد ۱😀😀 فسقلی های من کوچکترین زحمتی برای چسبیدن نمیکشن، تنبل های خوابالو

اتفاقا دیشب به یادت به بودم متاسفم باز خدا رو شکر جنین داری عزیزم انشالله به زودی مامان میشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم شما که این همه افت بتا داشتین آزمایش ایمنی انعقادی دادین؟؟

اره عزیزم بعد این همه افت تازه فهمیدن مشکل خود ایمنی دارم و بدنم جنین پس میزنه حالا باید ۴ هفته قبل انتقال پرندیزولون بخورم و ۳ تا سروم ivig بزنم

آره فردا وقت دکتر پریناتولوژی دارم /.. ان شاء الله

سلام عزیزدلم حالت خوبه؟نی نی نازت چطوره؟

بیا یه خبر از خودت بده عزیزم تو فکرتم چکارا کردی؟

هماتومت چطور شد؟ دفع شد بسلامتی؟

سلام عزیزم خیلی برات خ‌وشحال شدم انشالله صحیحو سالم بغلش بگیری گل پسرتو 

پروانه جون سلام عزیزم حالت خوبه؟ بیا یه خبر از خودت بده ببینیم چکار کردی بسلامتی؟

عزیزم تستهای تکمیلی ما اینا بودن که ۳ و ۴ مربوط به انعقادی و ایمنی هستن.....  نسخ آزهای تکم ...

مرسی عزیزم . فعلا کاریوتایپها رو نوشته . آنا جون قبل کاریوتایپ عیبی نداره همسرم اسپریژن ، زینک ، ویتامین سی استفاده کنه ؟ یا خودم اینو فولیک استفاده کنم؟

خدای من خدای معجزه هاست .