2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم همینجوری شیاف باز گذاشتم استزس دارم ۲۲ وقت غربالگری دارم

نگران نباش خون ریزی و لک تو این هفته ها واسه ماها طبیعیه فقط استراحت مطلق باش و پروژسترونت زیاد کن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عارفی معمولا زیاد تکیل نسشه جنین ذخیرت چند بود 

۱/۳ بود ذخیره، البته ما مشکلمون مورفولوژی و تحرک اسپرم بود برای همین میکرو کردم که در کل اصلا راضی نبودم از عارفی وبیمارستان چون از ۷ تا تخمک فقط ۲ تا جنین تشکیل شد اونم بی نتیجه اما خدا رو شکر الان هفته ۶ هستم طبیعی، ایشالا که خدا بخواد وبمونه

💚💖
سلام نه هنوز نرفتم آزمایش ژنتیک دادم جوابش آماده نبود انشالله ماه بعد میرم

دکترت کیه ؟ تهران هستی ؟ دکترتو عوض میکنی ایندفعه یا با همون قبلی ادامه میدی ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام نه هنوز نرفتم آزمایش ژنتیک دادم جوابش آماده نبود انشالله ماه بعد میرم

منم بار اولم جنین برام‌تشکیل نشد ،دوباره باید پانکچر شم ،به شما نگفتن علتش چیه تشکیل نشده ؟ ازمایش ژنتیک‌خودتون‌گفتین‌بنویسن یا دکتر خودش نوشت ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
۱/۳ بود ذخیره، البته ما مشکلمون مورفولوژی و تحرک اسپرم بود برای همین میکرو کردم که در کل ا ...

خداروشکررر اره عارفی یا خیلی ازش راصین یا خیلی ناراصی ان  مواطب باش حتما دکتر خوب برو برا دوران بارداری 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم ممنون میشم راهنماییم کنید منم پولیپ دارم میخواستم ببینم پولیپتون چند میل بود؟ قبل انتقال ...

سلام عزیزم خوبین؟ ممنون, من پلیپ ام کوچیک بود انگار امازیادنمیدونم, نه گلم پلیپ کوچیک باشه مانع بارداری نمیشه. وبرای انتقال مشکل پیش نمیاد. مال من هیستروتشخیصی بود میخواست ببینه چی هست دیگه اونم دید وبرداشت سپتوم هم داشتم 

انشاالله واقعا این سری هممون جواب میگیریم🙏🙏🙏من بار دوم بود هیسترو میشدم و تاحالا ۲ بار انتقال افت ...

ای وای عزیزم بعدچطور سقط کردی؟ خیلی سخته که... 

ایشالله که عزیزدلم اینبار میگیرن وتا9ماه محکم میچسبن به دلت وسالم میان بغلت. 

ممنون از راهنماییت سیلویا جونم  من عدد ان تیم ۱/۹ بود و ریسکم ۱ به ۹۸ دکترم فقط حرف آمینو رو ز ...

آمینو اصلا خوب نیست ان تی هم که خیلی بالا نیست همون سلفری بده من سلفری دادم

بچه ها همش برام ۳تا جنین گرید  ab  تشکیل شده....۱۰تا تخمک داشتم...خیلی ناراحتم😔😔😔

عزیزم ناراحت نباش منم دوتا جنین داشتم خودتو بزن به بیخیالی به اینکه برای یه دور دیگه خودتو اماده کنی من این کارو کردم بخاطر همین دیگه استرس نداشتم برای منکه با دوتا جواب داد انشالله توام جواب میگیری

ممنون از راهنماییت سیلویا جونم  من عدد ان تیم ۱/۹ بود و ریسکم ۱ به ۹۸ دکترم فقط حرف آمینو رو ز ...

سلام ماشالا جان

ان شالله هیچی نیست

استرس نگیر

برات حدیث کسا میخونم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

خانم ها

روز ۱۴ بتا باید چند باشه؟

۱۲۰۷ تو آزمایشگاهی که از ۵.۲ به بالا مثبته؛ بالا نیست

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ