2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
الان شرایط بخاطر زدن واکسن راحتر شده گلم

اصولش این هست که اجازه عیادت نمیدن حتی اجازه بالا بردن سبد گل هم نمیدن

البته اگر اقوام شما حرفتون رو قبول داشته باشن و به بیمارستان نیان

در غیراینصورت اگر اقوام شما نسبت به این حرفتون بی تفاوت باشن و بیان عیادت و مصر باشن که بیان بالا و شما رو ببینن اونوقت با کارت همراه همسرت یا همراهت میتونن تکی تکی در حد یک دقیقه بیان دیدنت اونم در صورت موافقت مامور حراست 

ظاهرا شما شرایطت طوریه که میدونی هرطور باشه به دیدنت میان 

من به هرکسی که برای تبریک تماس گرفت گفتم اجازه ملاقات نمیدن و کسی هم نیومد. البته من کلا بخاطر  سلامتی خودم و بچه و سلامتی اقوام این درخواست رو ازشون کردم و اطرافیانمم قبول کردن 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اصولش این هست که اجازه عیادت نمیدن حتی اجازه بالا بردن سبد گل هم نمیدن  البته اگر اقوام شما حر ...

درسته اقوام نه نمیان ولی مادر پدرمون میان بعد شرایط فروردین صدرصد راحتره نسبت به موقعی که شما زایمان کردین  میگن نهایت تا بهمن هفتاد درصد واکسینه میشن پس صدرصد محدودیتهارو کمتر میکنن وگرنه من از خدام بود بیمارستان نیاد کسی جز همسرم بعدش ایشالله مامانم اینا بیان خونم دیدن. 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته اقوام نه نمیان ولی مادر پدرمون میان بعد شرایط فروردین صدرصد راحتره نسبت به موقعی که شما زایمان ...

درسته تا زایمان شما هنوز چند ماه باقی مونده و قطعا یکسری محدودیت ها کمتر میشه

در هرصورت ان شاء الله  براتون بخیر و خوشی و سلامتی بگذره و شرایط همونطور که دوست داری پیش بره 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
۱ به ۹۸ تینا جونم

عزیزم اصلا نگران نباش خواهر من ۱ به ۹۰ بود دخملش الان ۸ ماهشه هزار ماشالا از تمام هم سناش باهوشتره 

رفت سلفری داد خیالش راحت شد دیگه اغربالگری دوم نرفت دکتر گفت نمیخواد 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
مرسی قربونت برم التماس دعا دارم ازت با معجزه کوچولوت

بهتری عزیزم؟ چیکار کردی؟هیچی نیست بخدا، فقط به جای حرص فقط آب بخور و بس😁😁

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بلد نیستم اینجا عکس بفرستم 🙈

بزن مینو طاهری میاد موهاش زرد   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
انشاءالله واقعا همینی که میگی باشهراضیم به اینم باز 

فدای تو بشم اولا که بچت سالمه سالمه ه اینارو میگم برای اینه که راحت تر تصمیم بگیری و همه چیزو بدونی

عزیزدلم من جات بودم تا غربال دوم صبر نمیکردم 

میرفتم سلفری میدادم، چون هم خطری نداره هم خیالت و راحت میکنه، ضمنا اگه زبونم لال تو غربال دوم هم ریسک بالا زد اونوقت آمینو انجامش خطرناک تره، هرچی بچه بزرگتر باشه ریسک آمینو بالاتره، دقت سلفری فقط 1 درصد از آمینو کمتره اما ریسکش خیلی خیلی کمتره، منم چون فامیل بودیم انجام دادم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نیلدا جون عزیزم شما قبل بارداری کیوتن مصرف کردین ؟ کو کیوتن قرمز خوبه ؟

من 100 یا همون قرمز رو پیدا نکردم اونموقع قربونت برم همون کیوتن 30 رو خودم 3 تا میخوردم اما به همسرم یکی یا بعضی وقتا دوتا میدادم

سلام دوستان کسی هست راهنماییم کنه من امروز روز ۱۲ انتقالم و روز ده بی بی چک زدم مثبت شد و رفتم آزمای ...

مامان شدنت مبارکه عزیزم 🥰 اصلا نگران نباش علائم میان میرن تازه این علائم هفته های اول بیشتر برای داروهاست

حالا که بتات مثبته برو شکر کن و کیفش رو ببر گلم

بهتری عزیزم؟ چیکار کردی؟هیچی نیست بخدا، فقط به جای حرص فقط آب بخور و بس😁😁

قربونت رفتم پیش پریناتولوژیست دکتر شیرازی والا انقد ریلکس برخورد کرد غصم شد انقد عادی برخورد کرد گفتم الان بستریم میکنه سونو کرد گفت همه چی خوبه واسه ۱۷هم واسم وقت سونو مجدد داد رژیم پروتیین داد گفت بخور  

گفت بتا نزن زودرس نیستی که گفتم دکترم داده گفت پس بزن اگه اون داده 

دیگه فعلا دیروز ۳تای دوم بتا رو زدم دارم قندمو هی چک میکنم که بالا نره 

اره خودمو بستم به آب و دوروز درهفته سرم بزنم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
تخصص دکتر ربطی به آی وی اف کردن ما نداره  الکی حساس شدی چون الان خیلیا که میان مطب دکتر عارفی ...

عزیزم یه سوال شما چرا زایمانتونو با دکتر خودتون نمیخواین انجام بدین؟ 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
منم با عارفی حالم خوب نیود 

شما قبلا با عارفی بودین‌ ؟ راضی نبودین‌ ؟ ببخشید هی‌سوال میپرسم‌ منم دنبال دکتر میگردم به خاطر اون 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش