2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار خوبی میکنی به بیمارستان میگی . حالا من سر بچه اولم مادرشوهرم از شهرستان نیومد . الان هر دقه میگه ...

مال من همین تهرانن صدرصدم میان بخاطر همین دوست دارم دکترم که بالاسرم اسمشو مینویسن تخصص میکرو نداشته باشه. ببین من اونقدی که از فامیلای خودم و فوضولیشون نالانم از خانواده همسرم هیچی ندیدم. خواهر برادرم نه ها امان از حرف فامیلا. ولی در کل حتی دوست ندارم بابام بفهمه میکرو کردم چون فوق العاده دست لو بدشون خوبه اصلا بلد نیستن دروغ بگن🤣🤣.

همیشه هم فوبیای روز زایمانمو از الان دارم قراره به پرسنل بسپاریم که حرفی زده نشه از میکرویی بودنم ولی بازم استرس هست دیگه. 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
به طاهری پیام بده ببین چی میگه اگه نشد برو فروتن اول زنگ بزن به منشی فروتن بگو دخیرت اینقدر ببین چیم ...

عزیزم دکتر مینو‌ طاهری هست ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مال من همین تهرانن صدرصدم میان بخاطر همین دوست دارم دکترم که بالاسرم اسمشو مینویسن تخصص میکرو نداشته ...

انشالله عزیزم‌کارات همونطوری که دوست داری پیش بره . خب فکر خوبی کردی فقط یه دکتر زنان و زایمان انتخاب کن . چیزیم نگو بهش

خدای من خدای معجزه هاست . 
انشالله عزیزم‌کارات همونطوری که دوست داری پیش بره . خب فکر خوبی کردی فقط یه دکتر زنان و زایمان انتخا ...

به دکترم که میگم چون بقول شما آنومالی رو بگیرن من تو آنومالی زده ivf.مرسی از دعای خیرت انشالله همونطور که تا الان‌پنهون کردم بتونم تا آخرش همینجوری پیش برم.

انشالله شما هم به خواسته دلت برسی .

به دکترم که میگم چون بقول شما آنومالی رو بگیرن من تو آنومالی زده ivf.مرسی از دعای خیرت انشالله همونط ...

فدات شم . ای بابا ذهنم‌درگیر شد . البته من هنوز پانکچرم‌نشدم به فکر زایمانم😊😊😊😊

خدای من خدای معجزه هاست . 
فدات شم . ای بابا ذهنم‌درگیر شد . البته من هنوز پانکچرم‌نشدم به فکر زایمانم😊😊😊😊

ایشالله بزودی به مرحله زایمان میرسی عزیزم. اره خیلی درگیری فکری بدیه منم از همون اوایل شروع سیکل تا الان دغدغه این موضوع رو دارم😅

خانمایی که زایمان کردید لطفا بیاین از تجربه زایمانتون و پنهون کردن یا نکردن آی وی اف بگید که چه کارا کردید تا کسی که بیمارستان میاد ملاقات نفهمه 😅🤪

باشه گلم . برای شمام همینه که عکسشو گذاشتم

ممنون گلم. 

نه عزیزم .بعد حرف شما رفتم نگاه کردم دیدم روش نوشته بدون جیوه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فقط یکبار پانکچر شدین؟ من اینقدر ترسیدم که الان نمیدونم کجا برم‌چیکار کنم ،نمیدونم با کدوم دکتر ادام ...

اره عزیزم

اتتقال اولم منفی شد انتقال دومم به لطف خدا مثبت

نا امید نشو فقط یه دکتر خوب انتخاب کن و حسابی خودتو تقویت کن و با توکل به خدا پیش برو

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دکتر شما عارفی بود ؟ خانومه یا اقاست ؟ کدوم مرکزه ؟ شما ازش راضی بودین ؟ چون ما شرایطمون تقریبا مثل ...

بله عارفی

خانوم

اره عالیه کارش

فقط نوبت دهیش سخته

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم ۵ هفته و ۴ روز فقط ساک و کیسه زرده دیده شده . یعنی جنین دیده نشده مشکلی نیست؟ 

نه عزیزم همه همینن