2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم سونو نرفتی؟ ان تی چند بود؟ من دوتا از دوستام ریسک سندروم داون مثبت بود و ان تی بالا ولی امینوس ...

چرا عزیزم سونو رفتم عدد ان تی ۱/۹ بود ولی آزمایش خونم مثبت شده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم دوستم الهی فدات شم کاش توی تاپیکمون دیگه ناراحتی نباشه امروز خیلی روز بدی بود. یکی دو تا از بچ ...

دورت بگردم الهی که واقعا خطای آزمایشگاه باشه برام دعا کن

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من یجا خوندم از هر ده نفر ریسک مثبت نه نفر بدون مشکلن  دلیلش چی میتونه باشه ؟ تو ازمایش ...

والا نمیدونم که دلیلشو تو خانواده هامون همه بچه ها سالم حتی فامیلا 

آره عزیزم آزمایش خونم عدد ان تیم ۱/۹بود دکترم گفت خوبه مشکلی نیست ۲۸ سالمه

ان شالله بچه سالمه.  بله پیش اومده با آمینو مشخص شده سالمه. آزمایش رویان انجام دادی؟

آره شوره جونم رویان انجام دادم بنظرت اونجا اشتباه کرده؟

بخدا خیالت راحت باشه صحیح و سالمه . هر کی از اطرافیانم میره ان تی  ،  یا سلفری باید بده یا ...

آره خیلیا اینو میگن ولی واقعا مگه مسلمون نیستن با روحیه آدم اینجوری بازی میکنن دیروز نشسته بودم تو نوبت تا برم پیش دکترم فقط اشک ریختم همه خانما با تعجب نگاه میکردن منو 

سلام عزیزم قربونت برم منم برات خیلی دعا میکنم و از خدا میخوام بچه نازت کاملا سالم باشه و بسلامتی بگی ...

الهی دورت بگردم مامان رقیه 

الهی که خیلی خیلی زود دامنت با بچه های صحیح وسالم وسلامت پر بشه عزیزدلم 

عزیزم مطمئن باش همه اینا واسه پوله همین چندروز پیش دوستم رفت سلفری داد ۴تومن گرفتن گفتن مشکلی نیس .. ...

سلفری همون غربالگری دومه؟

همسرم نظرش اینه که آمینو نرم غربال دوم که رفتم اگه تو اونم مشکلی بود خدایی نکرده اونوقت برم آمینو 

ان تیم ۱/۹ بود اینو دکترم گفت خوبه مشکلی نیست تو آزمایش خون مثبت شده ریسکش ۱ به ۹۸

عزیزم مطمئنم نی نیت کاملا سالمه فقط چرا دکترت سلفری ننوشته برات بجای آمینو؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

آنا جونم سلفری چیه؟

همون غربال دومه یانه؟

والا نمیدونم که تا دیروز آزمایشو دید گفت برو آمینو همسرمم پرسید تو آمینو احتمال داره بچه کلا از دست بره گفت آره ۱ به ۲۰۰ اینجوری میشه حالا انشاءالله که اتفاقی نمیفته 

سلفری همون غربالگری دومه؟ همسرم نظرش اینه که آمینو نرم غربال دوم که رفتم اگه تو اونم مشکلی بود خدای ...

نه عزیزم سلفری آزمایش خون هست یه مرحله قبل آمینوست و خیلی آسونتره فقط خون میگیرن ازت ولی آمینو از مایع دور جنینت میکشن و آزمایش میکنن. غربالگری دوم خیلی مونده باید هجده هفته به بعد بری چرا تا اونموقع ذهن خودتو درگیر کنی بنظرم سلفری بده قشنگ این هفته هاتو با خیال راحت سپری کنی عزیزم.

آمینو هم چون آب دور جنینو میکشن همسرم راضی نیست میگه نه بذار همون غربالگری دوم برو اگه خدایی نکرده اونجام مشکلی بود بعد میریم آمینو 

آنا جونم سلفری چیه؟ همون غربال دومه یانه؟ والا نمیدونم که تا دیروز آزمایشو دید گفت برو آمینو همسرم ...

با دکترت مشورت کن بگو بهش بجای آمینو سلفری میدم . والا تو سلفری مشخص میشه نیاز به آمینو نی. ببین معمولا اگه ریسک داشته باشه غربالگری اول میفرستن سلفری اگه خدای نکرده سلفری مشکل داشته باشه میفرستن آمینو. ولی بنظرم برای شما با همون سلفری معلوم میشه سالمه و خیالت راحته راحت میشه آزمایش آمینو یکم سخته.