2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان خوبین...من امروز پانچر شدم خداروشکر ده تا تخمک داشتم حالا خدامیدونه ک چنتا جنین تشکیل بش ...

سلام عزیزم من ۱۴ روز بعد شدم

چون هایپر شدم انتقالم افتاد سه تا پریود بعد 

پیاده روی روزانه داشته باش تو خونه ورزش کن روغن سیاهدانه بزن به شکمت ویتامین ای و اسیدفولیک و بی کمپلکس هم خوبه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان خوبین...من امروز پانچر شدم خداروشکر ده تا تخمک داشتم حالا خدامیدونه ک چنتا جنین تشکیل بش ...

به خودت برس مغزیجات بخور گوشت گوسفند ابگوشت موز کنجدو گردو عسل قاطی کن هرروز یه قاشق بخور 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام قربونت برم تو هفته ۱۳ تشخیص تالاسمی ماژور جنین داده شده مجوز سقط گرفتیم سقط انجام دادیم و به خ ...

گلم مگه چندبار سیکلت کنسل شده؟ الهی خدابه دلت آرامش بده فدات شم خداهمه بنده‌هاش میبینه هوای همشونم داره شایدوقتش نرسیده عزیزم 

اگه میتونی ی مدت ازحال‌وهوای سیکل‌وانتقال‌ومرکزو...اینابیابیرون بهش فکر نکن تا آروم بشه ذهنت به دنبال ی دکترخوب بگردکه تواین زمینه تبحر داشته باشه علت آندومترت مشخص کنه 

عزیزم تومان بخداباشه

گلم مگه چندبار سیکلت کنسل شده؟ الهی خدابه دلت آرامش بده فدات شم خداهمه بنده‌هاش میبینه هوای همشونم د ...

مگه کسی رو غیر از خدا دارم 😭😭😭

پنج بار،هیستروسکوپی شدم

پیش بهترین دکترا رفتم همه میگن آسیب زده به سلولای زایا آندومتر

برام دعا کن ،تمام وجودم درد میکنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ای جان عزیزممم, پس بی جونی؟ ضعف داری؟ من خودمم دیشب درد داشتم چون سه روزه هیستروشدم... اما توام اگره ...

بی جون نیستم.۶۹ کیلو  و ۱۶۸ قدم هست.

ولی اعصابم اجازه نمیده کار خونه کنم.

چون شغلمم حالت مردونه داره و همش با مرد جماعت سروکله میزنم .

😉

سلام قربونت برم تو هفته ۱۳ تشخیص تالاسمی ماژور جنین داده شده مجوز سقط گرفتیم سقط انجام دادیم و به خ ...

نیلو جون عزیز دلم قربونت برم باخوندن پیامت بغضم ترکید 😔😔😔😔😔😔😔نمیدونم چه حکمتی داره واقعا روزی که سقط کردی یادمه خییییلی امیدوارم بودم زودتر جای خالی نینیت پربشه ازخدا میخوام به دل شکشته ات نگاه کنه 😔

مرسی قربونت برم . زحمت کشیدی فدات شم . داروخانه‌کلکتی کرجه ؟

نه تهران

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم شما بعد از سقطتتون دیگه انتقال ندادین ؟ دکتر چند ماه بعد از سقط اجازه انتقال میده ؟ اگه ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم 😔خداصبر بده بهتون امیدوارم به زودی جای فرشته ات پربشه 🙏

وای الهی هر چی که از خدا میخوای بهت بده . خییییلی ممنونم ازت . خب پودر اندروفرتی یه جا داشت میشه بجا ...

اره اندرو فرتی همه جا دارن نمیدونم ولی من خودم  یبخ

ار به شوهدم فرتیل اید دادم با کانت بوست ، الانم پودر اندرو فرتی میدم . میخای از دکترش بپرس باز بگو اونو گیر نیاوردم مشابهش  چی بدم احتمالا همینو میگه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

ای وای من خیلی ناراحت شدم چرا آخه یعنی واقعا راهی نیست دیگه کاش یه جای دیگه هم میرفتی ببینی نظرشون چیه درکت میکنم رحم جایگزین سخته خیلی دلم گرفت عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم خدا بهت آرامش بده و خیلی زود خدا برات معجزه کنه واقعا ناراحت شدم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون عزیزم با جنبن شناس بهمن صحبت کردم گفتن ابنجا فقط سه روزه انتقال میدن

ای بابا 

فرتیل سی ام بخر هر چند به سختی گیر میاد 

وای عزیزم بازم کنسل شد. 😔😔😔 خدا خودت به جوان های ما رحم کن. درسته اینقدر ناامید از درگاهت برگردن. ان شالله خدا خودش کارها رو برات آسون بکنه. واقعا نمی دونم چی بگم 😔😢

خدایا شکرت