2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
سلام گلم خوبی رفتی بتا بدی؟ چند بود؟

سلام عزیزم

نه ، عکس بی بی چک را فرستادم برای دکترم ، سوال کردم برم آزمایش گفت نه . همون روز شنبه که میشه ۱۴ روز بعد انتقال برم . عدد بتا اون روز را میخواد

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
خانونا باید پریود شم ولی نمیشه دوتا امپول پرژسترون زدم بازم نشدم گل گاو زبان وزعفران نبات زرد چوبه ر ...

جعفری دم کن بخور اونم میگن خوبه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  متاسفانه فرشتم آسمونی شد هر چی تلاش کردیم شاید امیدی پیدا بشه بتونیم نگهش داریم نشد  ...

🖤🖤🖤🖤🖤

فرشته ات زیر بالو پر بی بی فاطمه الزهرا بزرگ میشه انشالله

خدا بهت صبر زینبی بده.

من خودم چون سی هفته از دست دادم خوب غمتو درک میکنم.

وقتی دیگه از وجودمون جدا شدند و بی صدا رفتن...

😉

باید تا روز 14ام صبر کنی ازمایش بدی 

اهان ممنون

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
آره امروز رفتم صحبت كردم نظرشون نبود كه بلاست كنن

اشکال نداره بخاد بگیره با همونم میشه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها مولتی ویتامین خوبه یا امگا سه برا قبل ای وی اف

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سعی کن هرچه سریعتر واکسن بزنی دکتر من چند روزی میگفت برو دوز سومم بزن حتی اگه ۴ ماه نشده این سویه خی ...

واقعا واکسن خطر نداره؟ من میترسم بزنم،میگم بذارم ماه هشت بزنم که اگه یهو اتفاقی افتاد زود برم برا سزارین

تو سونو ان تی هم زده ولی حالا شاید رفتم بگم بعد میارم ببینم پرونده تشکیل میدن نیلدا جان شما واکسن آن ...

من واکسن آنفولانزا نزدم راستش، اما کرونارو زدم از طریق همون بهداشت بهم یه نامه معرفی دادن رفتم جایی که فقط مخصوص حامله ها بود و آدم عادی نمیومد،اونجا یه برگه دادن که نوشته بود شب قبل تزریق واکسن آسپرین و رقیق کننده های خون مصرف نشه که من دوز اول چون نمیدونستم خوب جفتشو مصرف کرده بودم🙈

باز میخوای قبلش برو بگو بهشون که پردنیزولون و هیدروکسی داری ببین چی میگن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه منم همینم عزیزم چون لاغر و قدمم بلنده خیلی کم نشون میده دلیل بعدیش اینه به قول دکترم که پرتی ندار ...

اخ گفتی،بیمارستان یه زنه دقیقا هفتش با من بود انقدر شکم داشت واقعا حسودیم شدا بهش بعد باور نمیکرد من هم هفته خودشم، من همش دوست داشتم شکمم بزرگ بشه مثه پنگوئن راه برم😂😂😂نشد که بشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سخت میشه پیداش کرد 😀 من دفه قبلی با خودش بودم دفه قبلی دکتر تهرانی

راستی شوره جان قبل انتقال ازمایش کرونا گرفتن؟

یا کارت واکسن داشته باشیم دیگه نمیگیرن

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
خانونا باید پریود شم ولی نمیشه دوتا امپول پرژسترون زدم بازم نشدم گل گاو زبان وزعفران نبات زرد چوبه ر ...

عزیزم قبلا هم بهت گفتم شما قراره انتقال بدی انقدر چیزای قاعده آور نخور که بعد زبونم لال آندومترت نازک بشه و خوب بالا نره، چرا عجله میکنی؟ بعد تزریق پروژسترون تا 1هفته 10 روز بعد ممکنه پریود بشی

من تجربه خودم رو میگم من تو روزای پریودم مثلا میخواستم گرمی مصرف کنم که رحمم گرم بشه 3 روز اول فقط خوردم چایی نبات دارچین آندومترم به حدی نازک شده بود دکتر فهمید که من چیزی خوردم گفت چی خوردی انقدر آندومترت نازکه روز 7 گفت اصلا تو سیکل چیزای قاعده آور نخور

واقعا واکسن خطر نداره؟ من میترسم بزنم،میگم بذارم ماه هشت بزنم که اگه یهو اتفاقی افتاد زود برم برا سز ...

منکه دوماهه زدم خداروشکر هیچ عوارضی نداشتم نه خودم نه جنین نمیدونم دکتر حنطوش زاده میشناسی یا نه من تا حالا پیشش نرفتم تو تهران معروفه نظرش اینه که حتی بعد سه ماه اول بارداری برای واکسن زدن دیره باید از روز اولی که فهمیدن باردارن بزنن.بنظرم بخاطر بچه ت بزن بدنیا که بیاد از شیرت تغذیه کنه انتی بادی وارد بدنش میشه خیالت راحت میشه که کمی ایمن شده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اخ گفتی،بیمارستان یه زنه دقیقا هفتش با من بود انقدر شکم داشت واقعا حسودیم شدا بهش بعد باور نمیکرد من ...

الهیییی عزیزم😂😂😂😂درکت میکنم انشالله واسه دومی قشنگ گرد و قلمبه میشی😍😍😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
منکه دوماهه زدم خداروشکر هیچ عوارضی نداشتم نه خودم نه جنین نمیدونم دکتر حنطوش زاده میشناسی یا نه من ...

دکترم میگفت یکی زده بود ی هفته بعد اب دور بچه کم شده بود گفت شاید دلیلش این نباشه، منم ترسیدم حالا ایندفعه رفتم اجازه میگیرم که بزنم حتما