2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
کی میری پیش دکترت؟ کی موعدپریودته.خب زودتر برو ک اگر براازمایش ایمنیت دارویی چیزی لازمه مصرف کنی

انشاءالله این هفته که پریود میشم میرم.آخه گفتم تواین هیرو ویری این همه پول ویزیت ندم🙈بزارم باهم دیگه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم من باردار نیستم هیسترو شده بودم که لکه داشتم

اها فدات شم ....ایشالله که زودتر باردارشی.....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
کی میری پیش دکترت؟ کی موعدپریودته.خب زودتر برو ک اگر براازمایش ایمنیت دارویی چیزی لازمه مصرف کنی

یعنیا باورم نمیشه کی هفته دیکه بشه وبرم برای انتقال

انشاءالله این هفته که پریود میشم میرم.آخه گفتم تواین هیرو ویری این همه پول ویزیت ندم🙈بزارم باهم دیگ ...

عزیزم😘😘😘واقعا انقدمخارج زیاده ک هی دنبال راهیم ک کمترش کنیم.منم چهارشنبه بعدی میرم .من ۲۳ ب اونطرف پری میشم میگم داروهامم بده ک دیگه روز دوم نخوام این همه راه رو برم .دفعات قبلم همینکاروکردم چون استرادیول قشنگ جواب میده برام

اها فدات شم ....ایشالله که زودتر باردارشی.....

ممنون عزیزم.کاربر ماشالا از اروز پنج شیش انتقال لکه بینی داشت عزیزم تا فکرکنم هفته ده اینا ازش بپرس راهنمایت میکنه

عزیزم😘😘😘واقعا انقدمخارج زیاده ک هی دنبال راهیم ک کمترش کنیم.منم چهارشنبه بعدی میرم .من ۲۳ ب اونطر ...

اره عزیزم من سه شنبه یا چهارشنبه که روز اول پریودیمه میرم داروهامم میگیرم به امیدخدا فقط این آزمایش ایمنیه ذهنمو مشغول کرده فکرکنم مشکل داره انشاءالله که وقفه ندازه برام برای انتقال

عزیزدلم😘😘😘😘ان شاالله اخرش براهممون شیرینی باشه و تموم شدن انتظار من خیلی خیلی دلم روشنه اصلا یه ...

انشاءالله عزیزم به دیدمثبت نگاه کنیم 

اره عزیزم من سه شنبه یا چهارشنبه که روز اول پریودیمه میرم داروهامم میگیرم به امیدخدا فقط این آزمایش ...

خب برو پیش دکتر ایمونولوژی من سه شنبه بعدی میرم هرچندراهش خیلی برام دوره و ۶صبح باید برم اماخب بخاطر هزینه کمتر و اینکه تخصصش میرم دیگه گفتم بزار خودایمونولوژی نظربده نه زنان

خب برو پیش دکتر ایمونولوژی من سه شنبه بعدی میرم هرچندراهش خیلی برام دوره و ۶صبح باید برم اماخب بخاطر ...

نه دکتر زنانم خودش نظر نمیده انعقادیم که مشکل داشتم معرفی نامه بهم داد بردم پیش دکتر اینم ببینه معرفی نامه بهم میده خودش نظر نمیده

الهی من قربون اون دل مهربونت برم خواهر جون ....اخه تو جقدر خوبی.....راستی گلم من هفته دیگه سونو وازن ...

عزیزم ببخشید جواب میدم اینجا تمام بچه ها سونو اولشون واژینال بوده چون توهفته های اول واژینال بهتر دیده میشه

سلام دوستان خوبید 

من سه هفته پیش انتقالم منفی شد دیگه هم جنین ندارم اگه بخوام دوباره پانکچر بشم چند وقت باید بگذره ؟ 

هرچند شوهرم الان اصن میگه دیگه اسمشم نیار 😭 میخام ببینم چند وقت فرصت دارم راضیش کنم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
نگفت چ دارویی باید مصرف کنی

داروهای انتقال قبلی پردنیزولون انوکساپارین فولیک اسید متفورمین دوفاستون آمپول پروژسترون استرادیول آسپرین ایناداشتم.برای مشکل انعقادیم انوکسا با آسپرین