2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اخه بگم مثبتم بعد نشه خیلی غصه میخورم😥

پس بگو هر چی خدا بخاد بهتر اینکه بگی امیدی ندارم عزیز دلم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شالله خدا به هممون سلامتی بده تا این روزهای سخت تموم بشه، بعد دیگه سلامتی باشه و دل خوش و روزهای ...

انشالله الهی آمین فدات شم الهی که دو قلو دار بشی دیگه خیالتم راحت بشه. چندتا انتقال دادی؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله الهی آمین فدات شم الهی که دو قلو دار بشی دیگه خیالتم راحت بشه. چندتا انتقال دادی؟

دو تا، سر عمل به دکترم گفتم اگه تعداد تاثیری نداره تو مثبت شدن ، یکی انتقال بده، جنین هام حیف نشن یهو😀

گفت تاثیر داره ، دو تا انتقال داد

دو تا، سر عمل به دکترم گفتم اگه تعداد تاثیری نداره تو مثبت شدن ، یکی انتقال بده، جنین هام حیف نشن یه ...

عزیزم چرا دیگه داره انشالله دوتاش میگیره برات به حق علی. دیگه جنین داری بازم؟

عزیزم چرا دیگه داره انشالله دوتاش میگیره برات به حق علی. دیگه جنین داری بازم؟

ان شالله عزیزم

بله، یادته که من دو بار پشت هم پانکچر کردم، یک بسته دیگه دارم، سه تا فسقلی ولی کیفیت هاشون خوب نیست خیلی، 

میگم که، منم یک بار سال ۹۷ رفته بودم، اون زمان هم کیست ساده داشتم ، اصلا اصلا به این چیزها فکر نکن ...

یعنی داروهای پانکچر این کیستها رو زیاد میکنه ؟ اخه من به دکتر قبل پانکچر خواستم بگم اصلا مجال نداد بگم گفت اونارو ولش کن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ان شالله عزیزم بله، یادته که من دو بار پشت هم پانکچر کردم، یک بسته دیگه دارم، سه تا فسقلی ولی کیفیت ...

آهان فکر کردم این فسقلیا که انتقال دادی هموناس که گفتی کیفیتشون پایینه. انشالله دیگه برای بچه سوم چهارم از اونا استفاده کنی 😍😍😍

[QUOTE=217133257]نه فدات شم، این ها به بلاست رسیدن خداروشکر  روزی چند تا خوردی شما فرتیل سی ام عزیزم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم