2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
گلم ببخشید من اینو میگم این تجربه خودمه زمانی که میخواستیم این آز کاریوتایپ رو بدیم یه لیست شرایط دا ...

عزیزم بیمه تکن چیه ؟ نیروهای مسلح اصلا کاری ب شرایط نداره من خودم برا یائسگی زودرسم دادم حتی سوالم نپرسیدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بیمه تکن چیه ؟ نیروهای مسلح اصلا کاری ب شرایط نداره من خودم برا یائسگی زودرسم دادم حتی سوالم ن ...

بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی اونموقع ایران بود زمان خودم زمان همسرم سینا. ولی حتی تامین اجتماعی هم که تمام آزمایشارو یه حد کمیشم که شده قبول میکنه اینو اصلا قبول نکرد . پس احتمالا نوع بیمه مهمه به ما رفتیم آزمایشگاه خودش یه برگه داد که اگه اون شرایط رو داشتیم بعد بریم بیمه .... که ما نداشتیم 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی اونموقع ایران بود زمان خودم زمان همسرم سینا. ولی حتی تامین اجتماعی هم که ...

آنا جونم سلام عزیزم خودت ونی نی خوبین؟

بسلامتی سرویس چوب نی نی نازتو گرفتی؟

مبارکش باشه الهی به دل خوش وسلامتی استفاده کنه الهی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی اونموقع ایران بود زمان خودم زمان همسرم سینا. ولی حتی تامین اجتماعی هم که ...

اها درسته عزیزم تامین اجتماعی قانونای خاص خودش رو داره مثلا فکرکنم چون من زمانیم ک دارومیگرفتم برا ای وی افم همه خانومامیگفتن خوشبحالت ک بیمه تون تایید میکنه چون برا مانامحدوده اما تامین اجتماعی فک کنم محدوده .الان بیمارستان ابن سینا برانیروهای مسلح پانکچرو... رو بابیمه انجام میده

اخی عزیزم خدابزرگه ایشالله حل میشه غصه نخور

انشالله خودم طاقتم زیاده ولی شوهرم دیگه نا امید شده و بد اخلاق. میترسم دیگه همراهی نکنه 😭

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
اب انار براقبل و بعدانتقالم ممنوعه؟

قبلش نه بخور نوش جونت

بعدش یه لیوان در روز بیشتر نخور، مخصوصا اگر از بیرون آب انار گرفتی، چون اونا با پوست آب میگیرن، بیشتر مشکل هم از پوستش میاد تا خود دونه انار

دکترت خوبه ؟ منم تعریف انصاری شنیدم دکتر نمیشناسم

سلام عزیزم شما سرم اینترالیپید داشتین؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
آنا جونم سلام عزیزم خودت ونی نی خوبین؟ بسلامتی سرویس چوب نی نی نازتو گرفتی؟ مبارکش باشه الهی به دل ...

سلام عزیزم بله خداروشکر خوبیم الحمدلله سفارش دادم از یافت آباد پاساژ کاسپین طبقه اولش فقط سیسمونیه کاراشونم شیکه بنظرم 🥰

شما و نی نی جونی خوبید 

اها درسته عزیزم تامین اجتماعی قانونای خاص خودش رو داره مثلا فکرکنم چون من زمانیم ک دارومیگرفتم برا ا ...

چه عالی واقعا خیلی خوبه . من امروز یسری دارو گرفتم و مکمل شد یک میلیون چهارصد واقعا خیلی وضع دارو داغونه 

سلام عزیزم بله خداروشکر خوبیم الحمدلله سفارش دادم از یافت آباد پاساژ کاسپین طبقه اولش فقط سیسمونیه ک ...

فدات بشم بخوبیت مبارکتون باشه عزیزم 

پیجم داشت بهم بدی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
وای من کلا دارم ایستک انار میخورم🤕🤕🤕😭😭😭😭😭چیکار کنم؟

منم میخورم یخ میریزم توش حالمو خوب میکنه

ایستک آلبالو هم امتحان کن وای خیلی خوبه 

من قبل حاملگی امکان نداشت بتونم یه لیوان دلستر بخورم الان فقط اینا حالمو خوب میکنه با یخ فراوان 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
فدات بشم بخوبیت مبارکتون باشه عزیزم  پیجم داشت بهم بدی؟

ببین گلم حتما یبار این پاساژو برو خودت ببین تمام مغازه هاشو البته بیرون پاساژ هم یه کوچه کوچیک و یه پاساژ دیگه بود متاسفانه اسم پاساژه یادم نمیاد خیلی اسما توذهنم نمیمونه که  قیمتای اونا خیلی کمتر از داخل پاساژ کاسپین بود ولی خوب من تو اونا چیزی نپسندیدم متاسفانه