2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046212 بازدید | 684504 پست
پس آماده شو که ن هایت یکی دوماه دیگه ازین به خودرسیدنای مضرر داری بعدش فقط یه ضد آفتاب بی رنگ میزنی ...

الهی آمین. وایییییییییی خیلییییی سخته🤢. ای جانم قربون گل پسرت 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
پس میشه خورد، خداروشکر، وای من همش گشنمه از دیشب تا حالا، نمی دونم چی بخورم، همه چی قند داره و اکثرا ...

قربونت برم چرا اذیت میکنی خودتو؟ بذار دکتر بری شاید بگه 146 بالا نیست

گفتم که 1.5 کف دست لواش با پنیر در صورت ضعف میتونی بخوری، چرا بچه رو گشنه نگه میداری؟ میوه هاتم تقسیم کردی تو میان وعده هات؟ سیب بخور جلو ضعفتو میگیره، پس من چرا گشنم نمیشه؟ 😁😁من سیب ،10 تا مویز، 2 تا خرما، 1 لیوان شیر، پرتغال یا نارنگی، یک بار 1.5 کف دست نون لواش با پنیر، چای 2 استکان، کاهو خالی، این کل 3 تا میان وعده منه، گشنم نمیشه با اینا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم چرا اذیت میکنی خودتو؟ بذار دکتر بری شاید بگه 146 بالا نیست گفتم که 1.5 کف دست لواش با پن ...

ببخش عزیزم هی مزاحم شما هم میشم، اره میوه هم می خورم برای میان وعده، لیموشیرین و پرتقال و سیب خوردم بدتر دل ضعفه گرفتم، دلم یه بشقاب سر پر پلو میخاد   

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
به سلامتی مهربون جوونم، دیدی کاری نداشت الکی میترسیدی، خداروشکر که یه مانع دیگه برداشته شد و دیگه قد ...

سلام عزیزدلم ممنون اره واقعا خوب بود البته کنارشما جرات داشتم واسترسم حداقل بود این بارمثلا ودیگه گریه نکردم😅

ولی الان شکمم درد میکنه گفتن تاسه هفته خونریزی طبیعیه بکنی😬😬😬مگه میشه?سه هفته هم منع جنسی. 

سلام عزیزدلم ممنون اره واقعا خوب بود البته کنارشما جرات داشتم واسترسم حداقل بود این بارمثلا ودیگه گر ...

من گفتن تایک هفته ک پس فردا میشه یه هفته .دوروز بعدش تادوروز خونریزی مث ری داشتم ولی الان لک قهوه ای

من گفتن تایک هفته ک پس فردا میشه یه هفته .دوروز بعدش تادوروز خونریزی مث ری داشتم ولی الان لک قهوه ای

جدی؟!پس چرابنظرت به من همچین گفتن؟؟ یک کاغذم دادن دستم بیا اینهارعایت کن... سه هفته رو نوشته. الانشم عین پریود خونریزی دارم. بااین نمازمیشه خوند؟! 

سلام به همه دوستان.من تازه به جمع شماپیوستم.خوشحالم برای همه خانمهایی که طعم مادری روچشیدن.انشاالله همه دوستان که الان باردار هستند به سلامتی زایمان کنند.لطفابرای من هم دعا کنید.من تو سیکل انتقال هستم

مرسی عزیز دلم، انشالله شمام به سلامتی نینی رو به دنیا بیاری میمونی تا اخر بارداریت ایران یا میخوای ...

دکتر گفته تا سه ماه حتما باید بمونی ....ایشالله بعد از سه ماه ببینیم چی میشه گلم ....توکل به خدا

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
چیابود؟ نه نمیشه فک کنم .عیب نداره برامنم مث پریودی بود دیگه

رکسانا جون سلام . الان رفتم آزمایشگاه نزدیک خونمون . گفت هزینه ی هر کدومتون ۱ تومن میشه . باهم ۲ میلیون . برای کاریوتایپ . گفتش که اول برو بیمه تاییدت کنن بعد برو آزمایشو بده . 

خدای من خدای معجزه هاست .