2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
سلام عزیزدلم دیربردنم دقیقا10بیهوش کردن الانم برگردوندن یکم درد دارم امازیادنه... منم پولیپ داشتم

اای جااانم. بهتری الان؟ ان شاالله سبب خیر بشه برات

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی من قربونت برم رفیق جان دستت دردنکنه همسرم هستش.  خداروشکرباکمک شماهاخوب تونستم به استرسم ...

خدا نکنه عزیزم. خداروووشکر. الهی خدا برا هم حفظ تون کنه  و ب زودی سه چهار نفره بشید  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزدلم توکل بخدا کاش دیگه اینباربگیرن برام البته برای هممون ومادرشیم انشالله.  برای من ...

تو اتاق ریکاوری من که ناله می کردم و درد داشتم پرستاره میگف چیزی نیس که اصلا کاری نکردن برات چرا درد داری و... بعدا تو روندم دیدم سپتوم داشتم  

اای جااانم. بهتری الان؟ ان شاالله سبب خیر بشه برات

ممنون فداتشم الحمدلله بهترم یکم دردهست اماطبیعیه دیگه..خونریزیم ازالان کردم. بیشتر از اینکه الکی نگهم داشتن تاعصردلم گرفته وگریه😭😭

ممنون فدای توبشم الهی بزودی مادرشیم. تو چیکار کردی؟ 

من فک کردم ۳ _۴ میلیونه  خب خوبه . البته گفت فقط برو بیمارستان عرفان . طرف قرار داد نیست

خب اگرهم نباشه میتونی برگه از ازمایشگاه بگیری و نسخه پزشکت رو ببری باجوابش ب بیمه بدی ۴۰تا۷۰درصدپس میدت

منو خدا و امام رضا رفیق صمیمی شدیم باهم دیگه همه جوره داره بهم میگه ک اینبارمیشه منم نوکرشونم دربست

ااااای جووووون . چ رفقایی  پایدار باشه ان شاالله بعد دست مارم بگیری  

مرسی عزیزم، الان مشکلم یه چیز دیگه س فردا هیسترو دارم الان احساس عفونت میکنم سوزش دارم حالا چیکار کن ...

مگه هیسترو کاری به عفونت داره عزیزم؟ معذرت میخوام اما اطلاعاتی در این رابطه ندارم، اما فکر کنم مسکلی برای هیسترو ایجاد نکنه بعدش پیگیر بشید

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ممنون فداتشم الحمدلله بهترم یکم دردهست اماطبیعیه دیگه..خونریزیم ازالان کردم. بیشتر از اینکه الکی نگه ...

اااای جااان دلم. اشکال نداره دیگه کم مونده زودی میری. من هیچی سیکل رو کنسل کردم. تا پریود بشم بعد

ممنون عزیزم😘😘😘ایشالله باهمدیگه... نمیدونم چرا حسم میگه مابازباهم انتقال میدیم

ان شاالله هر چی که خیره