2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
منم هرروز یه دونه انار تقریبا خوردم یه بارم آب انار خوردم انار خیلی خوبه برا بارداری آب زرشک و من شن ...

ممنون عزیزم جواب دادی منم آب زرشک شنیدم ولی خاهر شوهرم باردار بود همیشه تا آخر بارداریش آب هویج تو خونه میگرفت میخورد بچه اش هم سالمه هم باهوش 

انشاالله مشکلی پیش نمیاد خدا خودش نی نی هامون رو حفظ میکنه

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اصلا نگران اون یه ذره نباش، آب انار یعنی یه بطری بگیری همشو تو یه روز بخوری تو سه ماهه اول میگن ن ...

ممنون ققنوس جان بابت اطلاعات خوبت 

مامانم میگه ما قدیما هرچی بود میخوردیم بچه هامون هم سالمن هر روز ی ادا در میارن دکترا  این خوبه این بده 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
سلام اره امروز هیسترو شدم. اشکالی نداره نترس چیزی نمیشه طبیعی هست ازترسه یاعفونت. امپول میزنندبهت. و ...

من نمیترسم عزیزم بار دوم که هیسترو میکنم میگم نکنه بگن عفونت داری نکنن؟؟ هزینه هیسترو چقدر شد؟

😁😁😁 استرس تموم شد گشنت شد. خوبه  پولیپ برداشتن. ان شالله اینبار محکم می چسبن به دلت

خخ اره دیگه هروز یه برنامه دارم من. قربونت برم عزیزدلم ایشالله خودتم مامان شدی رفته ومن18ام منتظرخبرای قشنگتم

استرادیول خارجی بگیر

من سیکلم نچراله فقط یک هفته لتروزول خوردم نمی تونم استرادیول بخورم  امروز کلی ورزش کردم و دارم لوبیا سبز میخورم 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
اهااوکی عزیزم.خب چرامنفی میشدی 

نمیدونم‌‌که..جواب‌آزمایشاتم‌بیاد.سونوبشم.معلوم‌میشه‌مشکل‌کجابوده

خدانگذر‌ازدکترم..هیچی‌سرش‌نمیشد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من اندومترم ۷ بودامروز پی‌آرپی دارم توکل بخدا ولی دکترم گفت خوبه روز۱۱ سیکل ۷ بود

ان شاالله سبب خیر بشه برات گلم. بهم میگی ازش  ک چطور بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام گلم . خب منم همه ی اینارو گفتم‌ندارم‌ برام نوشته . همزمان با من یه خانومی اومد داخل فک کنم حواس ...

عزیزم خیالت راحت حواسش اصلا پرت نمیشه مال من که هیچ وقت اشتباه نکرده. لازم بوده که برات نوشته باید اعتماد کنی به دکترت و گرنه اذیت میشی اینجوری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤