2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام گلم انشالله موفق باشی کاریوتایپ آزمایش ژنتیکی برای بررسی تعداد کروموزوم هاس، علت اینکه چرا برای ...

نه رویان برا ما همون اول کار نوشتن. قبل از شروع سیکل برا شوهرم نوشتن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نه رویان برا ما همون اول کار نوشتن. قبل از شروع سیکل برا شوهرم نوشتن

مشکل آزو اسپرمی داشتین یا نه فقط ضعیف بودن اسپرم ها؟ 

چون من تو این چند سال ناباروری ندیده بودم برای کسی که هیچ مشکلی تا حالا نداشته بنویسن البته روال کار دکترا متفاوته حتما که از نظر خودشون علت خاصی داشته.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیتلم راحت شد .سپردم بخدا دیگه نمیخوام الکی استرس بگیرم 

آره عزیزم بیخیال باش. بخدا‌ من دفعه اول هر علامتی که مثبای ها داشتن رو داشتم اما منفی شدم. خیالم راحت بود میگفتم منم مثبتم اما منفی که شدم خیلی حالم بد شد. اما دفعه دوم و سوم خودم رو زدم به بیخیالی حتی تا روز آزمایشم هم بی بی نزدم. 

یکی از دوستام حتی بعد از مثبت شدنم علایم نداشت. بعضی اوقات میگفت اگه آزمایش و سونوم نبود میگفتم باردار نیستم اصلا از بس عادی بود

الیگو اسپرمی بود شوهرم

خوب برای همین نوشتن برای شما.

اون دوستمون چون یه دختر دارن فک نمیکنم مشکل اسپرم خاصی داشته باشن حالا بازم از دکترشون بپرسن علتو ضرر نداره. معمولا اسپرم مشکل حاد داشته باشه هم مینویسن که از نظر ژنتیکی هم طرف بررسی بشه.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
آره عزیزم بیخیال باش. بخدا‌ من دفعه اول هر علامتی که مثبای ها داشتن رو داشتم اما منفی شدم. خیالم راح ...

اره واقعا حتی بارداری طبیعیم علائم بعد هفته پنج و شیش میاد سراغ ادم قبل اون بیشتر تلقینه فکرکنم این درداام بقول شما بخاطر پروژسترونه 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
خوب برای همین نوشتن برای شما. اون دوستمون چون یه دختر دارن فک نمیکنم مشکل اسپرم خاصی داشته باشن حال ...

خب ایشونم فکر کنم اسپرم شوهرشون صفر شده. شاید برا همین نوشته

چند گرم گلوكز خورديد اگه ٧٥ گرم خورده باشيد بايز زير ١٨٠ باشه قتد يكساعته تون  ضمنا ١٤٦ براي ق ...

نمی دونم چند گرم بود، حالا خودمم رعایت می کنم که بالاتر نره، ممنون عزیزم    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
منم تو بارداری یه جلسه رفتم پیش دکتر اسرافیلی با اینکه باردار بودم باز برام آنتی تی پی او رو نوشت با ...

مرسی عزیزم . آره اخه همزمان متاسفانه یه خانوم با من اومد تو که فقط یه سوالداشت سوالشم راجع به فریز اسپرم بود . فک کنم با اون اشتباه شدم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم شما بعد انتقال ازکی علائمت شروع شد؟

سه چهار روز بعد از انتقال درد پهلوی چپ داشتم شدید، دیگه علائمی نداشتم تا روز 12 انتقال فکر کنم که لکه بینی داشتم.

عزیزم منم همین طور بودم. یعنی قند ناشتام خوب بود ولی قند دو ساعت بعد از خوردن محلول یکی بالانر از رن ...

خداروشکر عزیزم، دلارام جون میگم خرما رو میشه خورد؟ یا اینم مضره؟ مثلا روزی دوتا خرما