2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
به نظرت چیکار کنم ؟

به نظرم یه تماس بگیر و بپرس ازشون به منشی سوالتو بگی از دکتر اسرافیلی میپرسه برات و میگه مثلا فلان ساعت ز بزن جوابتو بگم. به نظر من لزومی نداره برای شما که حتی تا الان انتقال منفی نداشتی خداروشکر برات بنویسن این آزمایشو فکرم نمیکنم ربطی به تعیین جنسیت داشته باشه باز از تعیین جنسیتا هم بپرس. من خودم این آزمایشو بعد سقطم سه سال پیش دادم یعنی برای همسرم حتی سر سقطپ ننوشتن.و دکترم بعد دوبار انتقال منفی برای همسرم نوشت که امسال داد اون که خداروشکر اوکی بود.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرت چیکار کنم  ؟ آهان گفتم anti tpo بالاس . ربطی داره؟

منم تو بارداری یه جلسه رفتم پیش دکتر اسرافیلی با اینکه باردار بودم باز برام آنتی تی پی او رو نوشت با اینکه من قبلا هم داده بودم این آز رو و خداروشکر اوکی بود جوابش. ولی فک کنم با دقت آزمایشامو ندید که باز نوشت . 

راستش نمیدونم ربطی داشته باشه یا نه آنتی تی پی او برای ایمنی هست فک کنم که اگه مشکلی باشه پردینزول میدن براش ولی کاریوتایپ بررسی تعداد کروموزوم هست که در واقع به ژنتیک مربوطه. من یکبار سوال داشتم ز زدم منشی و اون از دکتر برام پرسید بعد زنگ زدم جوابو ازش گرفتم شما هم توضیح بده بگو بهش قشنگ که یه بچه داری و سابقه هیچی هم نداری علت نوشتن این آز برای شما چیه شاید واقعا دلیل خاصی داره چون هزینش بالاست اینجوری دیگه لااقل راحتر میری انجامش میدی عزیزم.

منم کارهام خیلی دیر پیش میرفت هر چی میخواستم عجله کنم بدتر میشد. ان شالله خیری باشه که ما خبر نداریم ...

ان شاالله همین روزا خبر خوش میدی عزیزم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای جلن عزیزم شمام بعدش دردگرفتی? منم یکی شب دادن یکیشم الان... شب دردهای پریودی داشتم

اره ی کوچولو داشتم. طبیعیه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به نظرت چیکار کنم  ؟ آهان گفتم anti tpo بالاس . ربطی داره؟

در هر صورت تماس بگیری بپرسی بهتره شاید حواسش نبوده و طبق روتین سریع برات تو آزمایشات نوشته شایدم واقعا علت خاصی داره که ما علمشو نداریم و ایشون بهتر بدونن.

گلم از ته دل برات از خدای مهربون میخوام که با اولین انتقال صاحب یه نی نی پسر گوگولی سالم بشید🥰😘

اره به منم گفتن... اخ خداخیرت بده فکرکردم فقط برای من دادن... وای کاش این نی نی هابیان دیگه😢😢 میگ ...

اااای جااااان دلم. اصلااااا نگران نباش واقعا سخت نیس. برا من بهتر از پانکچر بود حتی. گفتم قبلا بعد بهوش اومدن درد داشتم که شیاف دادن همون جا و... تا یکی دو ساعتی ک اونجا بودم حالم خوب شد. من خونریزی هم داشتم که رفته رفته کم شد و فک کنم بعد 5-6 روز تموم شد کلا. خیییلی راحته نگران نکن خودتو. من اگه روزی نیاز باشه بازم با کله میرم.

قربووونت برم تو رو خدا چیزی نیاز داشتی بهم بگو برسونم دستت. تو پی وی  شماره مو میذارم برات

سلام صبح بخیر عزیزای دلم بی دارید اگر بیاید حرف بزنیم استرس نگیرم من @شوره     @alae ...

منو تگ نکردیا این یکی دیگه اس  

عزیزم‌اصلا‌به‌علایم‌توجه‌نکن خیلی‌ازدوستان‌علایم‌‌نداشتن‌بارداربودن خیلی‌ازدوستان‌هم‌علایم‌داشتن‌و ...

اره اتفاقا بعداینکه گوشی و گذاشتم کنار به همین فکر کردم علائم نشون دهنده نیست واقعا استرس و فقط زیاد کمیکنه .انشاالله برام دعا کنید خدابه دلم منم نظر کنه بهمون یه دوقلوی سالم و صالح بده

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
اهان مرسی عزیزدلممم. الان دارن میبرن اتاق عمل التماس دعا ترس نگیرممممم

ای جانم دست خدا به همرات. البته احتمال زیاد دیگه الان بیرون اومدی از اتاق عمل. هر وقت تونستی خبر بده از حالت

علائم واقعی از هفته پنج و شش بارداری شروع میشن عزیزم الان هرچی هست مال داروووهاست پس اگه قطع شد یا ...

مرسی عزیزم درست میگی😍❤️

سه یا چهار روز بعد از مثبت شدن آزمایشم .یعنی روز ۱۴ یا ۱۵ انتقال. پفعه های قبل همش علایم داشتم تو دو ...

خیتلم راحت شد .سپردم بخدا دیگه نمیخوام الکی استرس بگیرم 

پرد رو یکهو قطع نکن بدن درد میشی ناجور  

ممنون گلم نه از قبل کم کرده بود که یه هفته مونده ب انتقال ینی دوشنبه همین هفته قطع بشه. ی هفته بود ک نصفشو میخوردم. فقط مونده بودم ک حالا ک کنسل شد تا انتقال بعدی بخورم یا همچنان قطع کنم. ک گف قطع کن