2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
مرسی مهربونم که آرومم میکنی، باور الان وزنش اخرین دغدغه منه، اول قندمه که هرچیم رعایت میکنم و انسولی ...

گلم دیگه پرش رفته کمش مونده به خیروخوشی زایمان کنی انشاالله 

احتمالا بدنت به انسولین مقاوم هست که قندت پایین نمیاداماازهمه مهمتراسترسی هست که داری می‌دونم برات سخته ولی سعی کن مدیریتش کنی تا انسولین بهتراثرکنه وقندت کنترل بشه فدای توبشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم یه سوال داشتم !! من الان دقیقا ۱۱ هفتمه ! لکه بینی اینا هم ندارم برا سونو قلب که رفته بود ...

منم دقیقا امروز ۱۱ هفته شدم اما هرچی به همسرم میگم میگه نه میترسه منم بیخیالش شدم

فککنم من تا اخر بارداری نزدیکی نداشته باشم . اگه براتون خیلی مهم نیست نداشته باشید فعلا هروقت خواستید امجام بدید😜

👍🏻👍🏻👍🏻 آلا جونم رفتی سونو بسلامتی؟

سلام عزیزم الان نشستم تا دکتر بیاد. ممنون ب یادم بودی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من روزی۱دونه همراه با انسولین.من۳۳هفته هستم عزیزم

منم الان ۱۲ هفته و۵ روز هستم چندسال بود تا همین هفته پیش روزی ۳ تا میخوردم ولی از هفته پیش دکترم گفت زیاده برسون به روزی ۱ دونه همینو تا آخر ادامه بده گفتم نکنه باید همون ۳تا ادامه میدادم

متفورمین رو وزن بچه تاثیر میذاره؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه عزیزم باردار نشدم منم ضخامتم دیر بالا میرفتو چند بار انتقال منفی اما شکر داخل رحم مشکلی نبود اما ...

عزیزم والیگو اسپرم چیه؟امضاتو خوندم

ان شاءالله ک باردار میشی فقط برای آی وی اف و...

قبلش حسابی به خودت و شوهرت برس 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
چهارشنبه انتقال دادم عزیزم. ان شالله اینبار دیگه برام بمونن😍. شما کی رفتی حمام؟ 

ای جووووونم مبارکت باشه الهی 

خداروقسم میدم به یتیمی بچه های امام حسین نظر ویژه بهت بکنه واین سری مامان دوقلوهای ناز بشی عزیزم🤲🏻🤲🏻🤲🏻 الهی آمین 

من روز ۴ انتقال بود رفتم عزیزم یعنی دیگه نتونستم تحمل کنم رفتم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم امروز بیبی زدم هاله انداخت ولی نمیدونم باید باورش کنم یا نه. لکه بینی هنوز قطع نشده دکترم ...

به به دو تا خبر خووووب امروز🤩🤩🤩🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم الان نشستم تا دکتر بیاد. ممنون ب یادم بودی    

انشاءالله که خیره وخوش خبری بهمون خبر بده حتما

منم الان ۱۲ هفته و۵ روز هستم چندسال بود تا همین هفته پیش روزی ۳ تا میخوردم ولی از هفته پیش دکترم گفت ...

میگن مصرف زیادش وزن رو کم میکنه.اما چرا یهو۳تا رو کرده ۱دونه؟وزن مهم نبست.قندبالا خطرناکتر از وزنه.نهایت میخواد۳۰۰گرم کمتر باشه.قند ناشتا اینات چند بوده تا آخرین آزمایش؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
زنده باشی مهربونم عزیزمی

چیکا جونم سلام خوبی؟ دسته گلات خوبن؟

عزیزم میگم آتلیه برا عکس بارداری شما کجا رفتی؟

کارشو راضی بودی؟

ای جووووونم مبارکت باشه الهی  خداروقسم میدم به یتیمی بچه های امام حسین نظر ویژه بهت بکنه واین ...

ان شالله ممنون از دعای قشنگت. .ان شاالله اینبار برام واسطه بشن 😢 منم موهام چرب شده همش داره  میریزه ببینم تا کی  می تونم تحمل کنم

خدایا شکرت
سلام دوستای گلم خوبین؟ بستری شدم تافردا هیستروسکوپی کنم دعاکنید وای درد نداشته باشهههه که من میترسم

سلام عزیزم. نه بابا اصلاااا نترس. خیییلی راحته