2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
بآورم نمیشه    

خداروشکر عزیزم الهی همیشه از سر ذوق بخندی .. انشاالله سالم بگیری بغلت 🙏🙏😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@چیکا1    

عزیزم براساس ازمایش جدیدت گفت نزن یا سرخود گفت؟ چون من دکترم قطع کرده بود بخاطر خونریزیم دوباره گفت ازمایش جدید بده ببینم احتیاجه ادامه بدی یا نه که ازمایش دادم گفت تا اخرش باید بزنی

خداياشكرت....❤️ 
خب پس مبارکه دیگه عزیزم تبریک میگم بهت مثبته الهی که صحیح وسلامت وسروقت بغلش کنی  اون لکی که د ...

مرسی فدات شم

آخه هنوزم قطع نشده خستم کرد فقط وقتی شیاف میذارم تا چند ساعت بعدش چیزی نمیبینم ولی دوباره شروع میشه🥺

سلام عزیزم امروز بیبی زدم هاله انداخت ولی نمیدونم باید باورش کنم یا نه. لکه بینی هنوز قطع نشده دکترم ...

خدا رو شکر عزیزم ..چه روز خوبیه دو تا مامان به مامانا اضافه شد ..خیلی خوشحال شدم 😭😭الهی سالم بگیرین بغلتون 🙏🙏😘😘امیدوار باش بیبی بیخودی هاله نمینداره حتما حتما مثبتی🥰🤩دستت راستت رو سر ما

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
مرسی فدات شم آخه هنوزم قطع نشده خستم کرد فقط وقتی شیاف میذارم تا چند ساعت بعدش چیزی نمیبینم ولی دوب ...

عزیزدلم من از روز ۶ انتقالم لکه بینی شروع شد تا هفته ۱۰ داشتم تو این روزا ۴ دفعه هم خونریزی کردم ولی هرسری رفتم سونو خداروشکر مشکلی نبود وفقط هماتوم داشتم نگران نباش چیزی نیست خیالت راحت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خدا رو شکر عزیزم ..چه روز خوبیه دو تا مامان به مامانا اضافه شد ..خیلی خوشحال شدم 😭😭الهی سالم بگیری ...

عزیزدلم انشالله همه منتظرا براحتی و بدون استرس به زودی زود روزای سختشون تموم بشه و مامان بشن❤

عزیزدلم من از روز ۶ انتقالم لکه بینی شروع شد تا هفته ۱۰ داشتم تو این روزا ۴ دفعه هم خونریزی کردم ولی ...

خدارو شکر عزیزم خیالم یکم راحت شد انشالله برا منم چیز بدی نباشه