2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
عددش پایین خیلی نگرانم‌ دارم دیوونه میشم 😔😔😔 نمیدونم 

عزیزم استرس اصلا خوب نیست

با ذکری، دعایی،  چیزی خودت را آرام کن

عدد بتا هم پایین نیست. باور کن استرس بیشتر آسیب میزنه خدایی نکرده

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
اره . کلا داریم ک مادر تو بارداری توجه بیشتری ب حلال و حرام و اینکه چی میخوره داشته باشه

👍🏻👍🏻👍🏻

آلا جونم رفتی سونو بسلامتی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااااای عزیزم اینکه هاله داره مبارکت باشه مثبتی عزیزدلم الهی که صحیح وسالم وسروقت بغلشون کنی 

مممنونم

ببخشید تک تک جواب ندادم

ان شاالله بتا هم مثبت شه  

خدایا به چشمان گریان سه ساله امام حسین‌ علیه السلام، همه منتظرا اشک شوق بریزن . از صبح اشکم بند نمیاد. الهی شکر

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
میگم سنو قلب را چند هفته بعد انتقال باید بریم

سلام عزیزم شما عدد بتاتون چند بود؟ کی برای سونو ساک رفتید؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
مممنونم ببخشید تک تک جواب ندادم ان شاالله بتا هم مثبت شه     خدایا به چشمان گریان ...

وااااای دختر نمیدونی چقدر برات خوشحالم که 😍😍😍

مطمئن باش بتا هم مثبته 

به احتمال خیلی زیادم دوقلو داری خداروشکر 

الهی که همه نتیجه خیر بگیرن تو این راه🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم خانم ماشالا از روز ۶ گفت لکه بینی داشت تااااااا  الان هم فک کنم ۱۰ هفته بیشتر باشه ن ...

سلام عزیزم امروز بیبی زدم هاله انداخت ولی نمیدونم باید باورش کنم یا نه. لکه بینی هنوز قطع نشده دکترم گفت شیاف رو دوتا کنم روزی یدونه آمپول هم دارم

سلام عزیزم امروز بیبی زدم هاله انداخت ولی نمیدونم باید باورش کنم یا نه. لکه بینی هنوز قطع نشده دکترم ...

خب پس مبارکه دیگه عزیزم تبریک میگم بهت مثبته الهی که صحیح وسلامت وسروقت بغلش کنی 

اون لکی که دیدی لانه گزینی بوده مطمئن باش 

خداروشکر امروز تا الان دومین خبر خوبو گرفتیم الهی که بقیه دوستانم بیان خبر خوش بدن بهمون🤲🏻😍🤲🏻😍

عزیزم استرس اصلا خوب نیست با ذکری، دعایی،  چیزی خودت را آرام کن عدد بتا هم پایین نیست. باور ک ...

آره راس می گی دیگه سپردم به خدا هر جور خودش صلاح میدونه من همه تلاشمو کردم 😔😔🙏🙏

راستی تبریک میگم مبارک باشه مادر شدنت ❤️🤲🏻

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام عزیزم امروز بیبی زدم هاله انداخت ولی نمیدونم باید باورش کنم یا نه. لکه بینی هنوز قطع نشده دکترم ...

الهی شکر

قطعا از مال من که هاله کم رنگ تر نیست

من هر روز صبح دو تا آمپول پروژسترون میزنم و شب موقع خواب یه شیاف پروژسترون 

خدا رو شکر اصلا لکه ندیدم تا الان

شما هم میخوای با مشورت دکتر آمپول را ۲ تا کن

ذکر بگو نذار استرس بکشی

آره راس می گی دیگه سپردم به خدا هر جور خودش صلاح میدونه من همه تلاشمو کردم 😔😔🙏🙏 راستی تبریک میگ ...

یعنی باور کنم  مادر شدن که میگی اشک هام میریزه

هیچ کس از اطرافیان ما نمیدونه

خدا رو شکر که شما هستید

از ته قلب برای تک تک خانم های اینجا دعا میکنم