2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم مبارکه مثبته هاله داره 🥰😘 ایشالله بسلامتی و دل خوش 😉

بآورم نمیشه  

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

خانمایی که رویان تهران میرن چنددفعه سونو رفتن تا انتقال دادن اخه من از خوزستان میرم واس پانکچر ۴ بار سونو رفتم خاستم ببینم واس انتقال چندبار باید بیام

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفته 28 نرفته بودی؟ من یه دورم هفته 28 رفته بودم اونجام همه چی گل و بلبل بود منم میگم بهش اعتباری ن ...

چرا ۲۸ رفتم مشکلی نداشتم ولی خب چون انومالی سه بعدی بود خیالم راحت بود شوهرمم همینو میگه .میگه بیخود اینقدر پشت سرهم سونو نده برای ۱۸ سونو داشتم میگه بمون همون موقع برو

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ببینید من توهم زدم؟    امروز یک هفته اس انتقال دادم

واااااای عزیزم اینکه هاله داره مبارکت باشه مثبتی عزیزدلم الهی که صحیح وسالم وسروقت بغلشون کنی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام خانما روزبخیر، بعد سونوی آنومالی توی چند هفته سونو داریم؟ و اینکه آیا دکتر خودش تو مطب اون سونو ...

عزیزم من از 10 هفته دیگه دکترم خودش سونو نمیکرد بعد آنومالی هم تا هفته 28 دیگه سونو نداشتم 32 بعد 36 که اخرین سونو میشه 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ببینید من توهم زدم؟    امروز یک هفته اس انتقال دادم

ای جااانم مبارکه عزیزم هاله داره ایشالله به سلامتی زایمان کنی 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خب اینکه قشنگ دوبرابر شده دیگه چرا نگرانی؟

ممنون که جواب دادی 

دقیق دو برابر نشده 😔خیلی میترسم 

شما عدد بتاتون چند بود؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
خانمایی که رویان تهران میرن چنددفعه سونو رفتن تا انتقال دادن اخه من از خوزستان میرم واس پانکچر ۴ بار ...

عزیزم ۳ بار سونو میشی  دفعه ی چهارم میری برای انتقال

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دقیقا سوال منو پرسیدی ! من خودم راستشو بخوای اعتقادی ندارم چون به نظرم این بچه ها در نهایت همه شبیه ...

سلام عزیزم منم همسرم وخانواده همسرم خیلی تاکید دارن رو این قضیه باعث شدن خودمم حساس شدم دیگه 

اینیکه میگن حواستون به لقمه باشه منظور اینه که اون جنین تو شکممون پاکِ پاکه یه وقت با نون حرامی که ما بخوریم و اونا تغذیه میشن روشون تاثیر بد بذاره مثلا روحیات واخلاقیات طرفو بگیرن به خودشون وگرنه که همه بچه ها از لحاظ قیافه وظاهری وحتی تا حدود زیادی اخلاق ورفتار به پدر ومادرشون میرن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی عزیزدلم منم خیلی برات دعا میکنم انشالله ب زودی زود دامنت سبز و دلت شاد بشه❤

مرسی قربونت برم♥️😘😘

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم من از 10 هفته دیگه دکترم خودش سونو نمیکرد بعد آنومالی هم تا هفته 28 دیگه سونو نداشتم 32 بعد 36 ...

دکتر من هربار میرم ویزیت سونو چک قلب و اینا میکنه خیلی کوتاه میگه جز روتین معاینست که بابتش هزینه ای هم نمیگیره. گفتم شاید سونوهای بعدی هم چیز خاصی نباشه و خودشون انجام بدن. مرسی عزیزم که ج دادی 😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
البته کسی رو ک مطمئن نیستی مالش حرامه یا حلال بنا رو به حلال بودن باید گذاشت. 

مرسی عزیزدلم