2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها اینجا کسی بوده که سرم اینترالیپید زده باشه؟.......من ثبل انتقال زدم ......بعد انتقال هم باید ...

عزیزم ببخشد میتونم بپرسم کدوم فاکتورای ایمنیتون مشکل داشته که سرم دادن؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها شما لوبیا سبز و چه جوری درست میکردید که خوشمزه بشه راستش با نمک پختم بد مزه بود میخوام برای & ...

سالاد درست کن....من لوبیا رو میپختم و  با جوانه گندم و گوجه فرنگی و مویز و سبزی قلطی میکردم ابلیمو و روعن زیتون میزدم خوشمزه میشد

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم ببخشد میتونم بپرسم کدوم فاکتورای ایمنیتون مشکل داشته که سرم دادن؟؟

اره من  pai1وpai-2وmthfr  جهش یافته بود.....شما هم سرم داشتین؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اره من  pai1وpai-2وmthfr  جهش یافته بود.....شما هم سرم داشتین؟

من تازه آزمایش دادمCD16:17 وHLA DR:19.8 هست.سرچ که کردم گفتن بالااست وسرم میخواد.هنوز دکترنبردم ببینه.شما یادتون نیست چندبود؟؟

@تورک_آنا    

سلام عزیزم خوبی؟.......من تو هفته ششم عستم و لک بینی دارم .....به نظرت به خاطر جیه و جیکار میشه کرد؟یعنی عادیه؟.......من چون مشکل ایمنی داشتم قبل از انتقال سرم اینترالیپید زدم دکار ایمنی گفت مثبت شدی باید دوباره بزنی .....من چون لک دارم استراحت مطلقم نمیدونم چطوری این سرم رو برم بیمارستان بزنم .....به .دکتر ایمنیم گفتم میشه ده روز دیگه بزنم گفت هرچه زودتر بزن  ...حالا ننیدونم چیکار کنم ویکی رو پیدا کنم که بیاد خونه سرم رو بزنه ......؟چن تا بینارستان زنگ زدم میگن این سرم رو نمیان خونه بزنن

من تازه آزمایش دادمCD16:17 وHLA DR:19.8 هست.سرچ که کردم گفتن بالااست وسرم میخواد.هنوز دکترنبردم ببین ...

نه فک کنم عدد نداشت نوشته بود حهش یافته ......اخه مال من cdهام خوب بود.....شما میدونین چجورس میتونم یکی رو پیدا کنم که بیاد سرم رو خونه بزنه؟

نه فک کنم عدد نداشت نوشته بود حهش یافته ......اخه مال من cdهام خوب بود.....شما میدونین چجورس میتونم ...

والله من تهران نیستم.درمانگاها تماس بگیر شاید کسی بفرستن.اونایی که گفتین آزمایشه انعقادی بود که منم جهش داشته

والله من تهران نیستم.درمانگاها تماس بگیر شاید کسی بفرستن.اونایی که گفتین آزمایشه انعقادی بود که منم ...

باشه مننونم عزیزم.......اها متوجه شدم......من تو ازمایشم فقط همونا بود ....باقیش ترمال بود دیگه نمیدونم چرا سرم رو داد ....ولی مشکل انعقادی رو درست میگین چون دکتر انکولوژ هم تایید کرد

سلام گلم ن درد نداره ازخودت خون میگیرن دهانه رحمتو باز میکنن و مثل انتقال جنین به رحمت تزریق میکنن

ممنونم گلم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هزینشم فک کنم کلا ۲ تومن یا کمترم شد

واقعا؟؟، پرسیدم گف ۵۵۰ 😐اشتباه فهمیده ینی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱